Dedeman Zonguldak'a yeni genel müdür

Dedeman Zonguldak'a yeni genel müdür

Tamer Bektaş, Dedeman Turizm Grubu'nun yeniden yapılanma süreci kapsamında, Dedeman Zonguldak Otelin genel müdürlüğü görevine getirildi.


Dedeman Zonguldak Otelin genel müdürlüğü pozisyonuna, yerli ve yabancı turizm gruplarında farklı sorumluluklar üstlenmiş, 30 yılı aşkın turizm tecrübesi olan Tamer Bektaş getirildi.

Zonguldak’ın tek beş yıldızlı oteli olan Dedeman Zonguldak’ın yeni genel müdürü Tamer Bektaş, “Bugüne kadar turizm sektöründe, yurt içi ve yurt dışında edindiğim tecrübemi bundan sonra Dedeman Zonguldak’ın başarısını daha da artırmak için kullanacağım. Dedeman Zonguldak’ın başarı hikayelerine yenilerini eklemek, bölgemizde değer yaratmak için var gücümüzle çalışacağız. Denize sıfır ve merkezi bir konumda bulunan otelimizde ‘Geleneksel Dedeman Misafirperverliği ile hizmet sunuyoruz. Kongre, doğa ve kültür turizmi için çekim merkezi olan Zonguldak ilimizin konaklama ve toplantı salonu ihtiyacını karşılıyor olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Hedefimiz, yapacağımız yeni çalışmalar ile ilin turizm potansiyelini daha da yukarı taşımak” dedi.

Kariyer hayatına 1987 yılında başlayan, ve 2004 yılında Dedeman ailesine katılan Tamer Bektaş, 5 yıl boyunca sırasıyla; Dedeman Antalya Hotel & Convention Center’da ön büro müdürü, Dedeman Olive Tree, Girne K.K.T.C.’de genel müdür, Dedeman Antalya Hotel & Convention Center’da otel müdürü olarak görev aldı. Bektaş, 2009-2019 yılları arasında ise Wyndham Hotels & Resorts ve Hilton Otellerinde yurt içinde ve yurt dışında genel müdür olarak çalıştı.



Bu Haber 03.01.2020 - 11:55:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.