Dedeman yeni markasıyla ilk otelini açıyor

Dedeman yeni markasıyla ilk otelini açıyor

2024 yılında 50 otele ulaşmayı hedefleyen Dedeman, yeni markası Ready To Stay by Dedeman Sarıkamış markasıyla ilk otelini Sarıkamış’ta açıyor.


Dokuz markasıyla 19 tesis işleten Dedeman Grubu, aralık ayının sonunda bir tesis daha açıyor. Dedeman Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman ile DEKMAK Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özmestçi ve yatırımcı firma temsilcisi Saltuk Buğrahan Budak “Ready To Stay by Dedeman Sarıkamış” için imzaları attı.

R2S by Dedeman Sarıkamış Aralık sonunda kapılarını açıyor

Sarıkamış’ın merkezinde, yer alan R2S by Dedeman Sarıkamış, Aralık sonu itibariyle misafirlerini ağırlamaya başlayacak. Sarıkamış Kayak Merkezi’ne 7 dakika, tren garına 5 dakika, Kars Havalimanı’na 46 km mesafede konumlanan otel, 1+1 şeklinde planlanmış toplam 25 odası, 80 kişilik restoranı ve kayak odası ile 12 ay boyunca kesintisiz hizmet verecek.

“Sarıkamış’ı 12 ay turizm merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz”

İmza töreninde konuşan yatırımcı firma temsilcisi Saltuk Buğrahan Budak, Sarıkamış’ı Dedeman markasıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eti. Budak, “Kayak sporu için oldukça elverişli olan ve dünyada sadece Alpler’ de görülen toz kristal kar, ülkemizde bir tek Sarıkamış'ta mevcuttur. Sarıkamış Kayak Merkezi ayrıca sarı çam ormanlarıyla çevrili olduğundan rüzgâra karşı da korunaklı olup son derece güvenlidir. Yerli ve yabancı pek çok kayak severin gözdesi olan Sarıkamış, sahip olduğu tarihi ve doğal dokusuyla yalnızca kış aylarında değil yıl boyunca ziyaret edilebilecek bir merkezdir. Dedeman ailesiyle bizleri buluşturan bu proje ile Sarıkamış’ımızı 12 ay boyunca ziyaret edilebilecek bir turizm merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

“81 ilde Dedeman bayrağını dalgalandırmak istiyoruz.”

İmza töreninde konuşan Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, “Bu sene bizler için hareketli bir yıl oldu. Dedeman Grubu olarak birçok yenilik ve atılım gerçekleştirdik. Zincirimize katılan yeni otel projelerimizin imza ve açılış törenlerini gerçekleştirdik. Ekibimize katılan yeni arkadaşlarımız ile Dedeman ailesi her geçen gün hızla büyüyor. Bugün ise farklı bir heyecan içindeyiz. Zincirimize katılacak olan 27. otel projemiz “R2S by Dedeman Sarıkamış”ın yönetim anlaşmasını imzalarken, aynı zamanda misafirlerimizin kısa ve uzun dönem konaklama ihtiyaçlarına temiz, güvenli ve konforlu geniş odaları ile hizmet verecek yeni markalarımızdan biri olan Ready to Stay Dedemman’ın lansmanını da gerçekleştirmiş oluyoruz. 81 ilde Dedeman bayrağını dalgalandırma ve 50 otele ulaşma hedefimiz doğrultusunda, bölgenin potansiyeline inanan bir marka olarak, ülkemizin önemli kayak merkezlerinden biri olan Sarıkamış’a, markamızı taşıyacak ilk adımı atıyoruz. 30 yılı aşkın süredir Palandöken’de edindiğimiz kış turizmi tecrübemizi Kastamonu ve Kartepe’den sonra Sarıkamış’a da taşıyacağız” dedi.



Bu Haber 22.12.2022 - 11:19:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.