İki otelin müdürlüğünü yapacak, aynı zamanda iş geliştirecek

İki otelin müdürlüğünü yapacak, aynı zamanda iş geliştirecek

Dedeman Turizm Grubu tarafından, geçtiğimiz ekim ayında başlayan yeni yapılanma süreci devam ediyor. Dedeman Bostancı Hotel & Convention ve Park Dedeman Bostancı otellerinin Genel Müdürü olan Nadir Kadakal, mevcut görevlerine ilave olarak Dedeman Turizm Grubu İş Geliştirmeden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak atandı.


1993 yılından itibaren Dedeman Turizm Grubu’nda farklı görevler üstlenen, 2012 yılından bu yana da Dedeman Bostancı Hotel & Convention ve Park Dedeman Bostancı otellerinin Genel Müdürü olan Nadir Kadakal, yeni atama ile İş Geliştirmeden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak, markanın büyüme hedeflerinin hayata geçmesinde aktif rol üstlenecek.

1990 yılında Hacettepe Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra ABD San Diego National University’de sertifika programını tamamlayan Kadakal, turizm ve otelcilik sektöründe, farklı kademelerde 30 yılı aşan bir tecrübeye sahip.

27 yılı aşan Dedeman kariyerine Dedeman Ankara otelinde başlayan, Dedeman Konya ve Dedeman Ankara otellerinde genel müdürlük görevi üstlenen Nadir Kadakal, Dedeman Grand Chisinau Moldova, Dedeman Büyük Anadolu, Dedeman Antalya ve Dedeman Gaziantep gibi yurt içinde ve yurt dışında birçok Dedeman otelinde görev aldı.

Evli ve iki çocuk babası olan Kadakal, TUROB, ATİD, SKAL, TUROYD gibi çok sayıda sivil toplum kuruluşuna üye.



Bu Haber 10.12.2019 - 10:50:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.