Cryptom Bosphorus Boat Show 11 Kasım’da başlıyor

Cryptom Bosphorus Boat Show 11 Kasım’da başlıyor

Cryptom Bosphorus Boat Show’ 11 Kasım’da MarinTurk İstanbul City Port Pendik’te kapılarını açmaya hazırlanıyor.


Türkiye’nin deniz üzerinde düzenlenen tek tekne fuarı olma özelliğini taşıyan ‘Cryptom Bosphorus Boat Show’ 11 Kasım’da MarinTurk İstanbul City Port Pendik’te kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Denizcilik sektörü 11-20 Kasım 2022 tarihlerinde MarinTurk İstanbul City Port’ta bir araya geliyor. ED Fuarcılık ve YATED Fuarcılık tarafından organize edilen ve YATED Derneği tarafından desteklenen ‘Cryptom Bosphorus Boat Show’ Tekne, Tekne Ekipman ve Aksesuarları Fuarı’nda 350’den fazla tekne görücüye çıkacak. YATED Fuarcılık ve ED Fuarcılık, sektörü Yat ve Tekne Endüstrisi Derneği’nin (YATED) markası ‘Bosphorus Boat Show’ ile dernek çatısı altında bir araya getirirken, Cryptom Bosphorus Boat Show ile Türkiye’de bugüne kadar yapılmış en büyük deniz fuarı düzenlenecek.

Fuar öncesinde düzenlenen toplantıda sektör ve fuar hakkındaki son bilgiler paylaşılırken, toplantıya ED Fuarcılık Kurucu Ortakları Emel Yılmaz ve Dilek Günaydın ile YATED Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Sirkecioğlu, YATED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Bekiroğlu, YATED Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Aksan, YATED Genel Sekreteri Orhun Şentürk, Yıldız Holding Marinalar Genel Müdürü Fahir Çam katıldı.

20 Kasım’a kadar devam edecek fuar 150 bin metrekarelik alanda düzenlenecek. 350’den fazla teknenin sergileneceği, 150’nin üzerinde firmanın 500’den fazla markasıyla katılacağı fuara 50 binden fazla ziyaretçi bekleniyor. Fuarda sergilenecek teknelerin fiyatları 13 bin TL’den başlarken, 150 milyon TL’ye kadar çıkıyor. Fuarda sergilenecek teknelerin toplam değeri ise 5 milyar TL’yi buluyor.



Bu Haber 01.11.2022 - 15:41:17 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.