Corendon Hava Yollarından yüzde 50’ye varan indirim fırsatı

Corendon Hava Yollarından yüzde 50’ye varan indirim fırsatı

Kış tatilini henüz planlamayanlar, Corendon Hava Yollarının kış uçuşlarında yüzde 50’ye varan indirim kampanyası ile avantajlı fiyatlardan yararlanabilecek.


Tatil Havayolu Corendon Hava Yolları,  kış aylarında da tatilin tadını çıkarmak isteyen yolcuları mutlu edecek bir kampanyaya başladı. 2022/2023 kış sezonu uçuş programını açıklayan Corendon Airlines, 1 Kasım 2022 – 31 Mart 2023 tarihleri arasında tüm uçuşlarda yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor.

“Tatil hiç bitmesin” diyenler, Corendon Hava Yolları ile Birleşik Krallık, Almanya, Belçika, Avusturya, Danimarka, İsviçre ve Polonya’dan Avrupa’nın en popüler tatil destinasyonlarına avantajlı fiyatlarla uçma keyfini yaşayacak. Türkiye çıkışlı kış hatlarında da yüzde 50’ye varan indirim sunan Corendon Airlines, kış ayları boyunca Antalya, İzmir, Eskişehir, Kayseri ve Zonguldak’tan da Avrupa’ya direkt uçuşlar düzenleyecek.

15 Eylül’e kadar web sitesi üzerinden yapılacak rezervasyonlarda geçerli olan yüzde 50’ye varan indirim kampanyası, 1 Kasım 2022-31 Mart 2023 tarihleri arasında düzenlenecek uçuşları kapsıyor. 50 bin koltuk ile sınırlı kampanyadan rezervasyon yapan yolcular, aynı rezervasyon esnasında gidiş ve dönüş biletlerini birlikte almaları durumunda ekstra yüzde 10’a varan indirimden de yararlanabilecek. 



Bu Haber 01.09.2022 - 15:37:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.