Coral'ın eski yöneticisi Selçuk Bugay Aviante ile sektörde

Coral'ın eski yöneticisi Selçuk Bugay Aviante ile sektörde
Uzun yıllar Coral Travel'da yöneticilik yapan ve 2019 yılında şirketle yolları ayrılan Selçuk Bugay, online rezervasyon sitesi ile sektöre girdi.

TurizmGüncel - Dış Haberler

2012-2019 yılları arasında Coral Travel'da çalışan ve ayrıldığında genel müdür yardımcısı koltuğunda oturan Selçuk Bugay, Aviante.Ru ile sektöre geri dönüyor.

“Tuncay Kilit’in şirkete yatırım yaptığı ortaya çıkmıştı”

Rusya'da yayın yapan TourDom'da yer alan habere göre, Selçuk Bugay projeyi, bir yıl önce Aviante.Ru'da yatırımcı olduğu ortaya çıkan Kilit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit ile birlikte yürütüyor. Haberde, Selçuk Bugay'ın şirketin ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olduğu belirtildi.

“30 kişilik bir ekip bir yıl çalıştı”

Yatırımla ilgili bilgi veren selçuk Bugay, 30 kişilik bir yazılım ekibinin geçtiğimiz yıl boyunca tatil arama motoru aviante.ru üzerinde çalıştığını açıkladı. Seyahat acenteleri ile misafirlerin seyahatle ilgili tüm verileri tek noktadan alabileceğini kaydeden Bugay, sistemden ayrılmadan rezervasyon da yapabileceklerini kaydetti.

“Tekerleği yeniden icat etmeye gerek yok”

Sistemin tedarikçilerin faydasına olacağını ifade eden Bugay, ortakları için komisyon maliyetlerini düşüreceklerini ifade etti. Sisteme entegre olan tur operatörlerinin her rezervasyon için sabit bir ücret ödeyeceğini belirten Selçuk Bugay, "Tekerleği yeniden icat etmeye gerek yok. AvianteRu'nun yeni konseptin Avrupa'daki başarılı örnekler olan Amadeus veya Bistro Portal ayarında olacağını söyledi.



Bu Haber 08.09.2021 - 14:20:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.