Club Asya Otel İçki ruhsatı aldı, ismi Grand Avcı Otel oldu

Club Asya Otel İçki ruhsatı aldı, ismi Grand Avcı Otel oldu

İzmir Karaburun'da ‘İslami otelin' konsepti değiştirilerek içkili hale getirilirken, harem selamlık uygulaması da kaldırıldı. 


AKP İzmir Karaburun İlçe Başkanı Adem Avcı, tarafından 2006 yılında kiralanarak ‘alkolsüz İslami otel' olarak işletmeye başlanan Club Asya Otel, içki ruhsatı aldı. Otelin ismi Grand Avcı Otel olarak değiştirilerek içkili hale getirildi. Harem selamlık uygulaması ise kaldırıldı.

Kadınlar ve erkekler için ayrılan plajlar birleştirildi

Sözcü’de yer alan habere göre otelde, denize girilirken uygulanan haşema ve tesettür mayosu kuralı iptal edildi. Geçen yıla kadar harem– selamlık uygulaması yapılan turistik tesisin plajında, kadınlar ve erkekler için ayrılan kumsal birleştirildi. Kadınlar için ayrılan, perde ile örtülü kapalı havuz uygulamasından da vazgeçildi. Otelin işletmecisi Adem Avcı, “Otelimiz uzun yıllar belli bir kesime hitap etmişti. Fakat doluluk açısından zayıf potansiyel ile gidiyordu. Zaten yıllardır değişiklik yapmak aklımızdaydı, bu yıl yaptık, konsepti değiştirdik, oteli herkese açtık” açıklamasında bulundu

Adem Avcı, oteli kiraladığı 2006 yılında, tesis girişindeki yedi Afrodit heykeline kamuflaj yapması ile de gündeme gelmişti. Otel yönetiminin çıplak ve müstehcen bulduğu heykellerin üzerine alçıya batırılmış tül örtülmüştü.



Bu Haber 03.01.2022 - 13:33:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • syonsel@hotmail.com 03.01.2022 - 07:36

    Demekki para bazi bastirilmis kaliplarin inune gecebiliyormus.karar vereceksin arafta kalmayacaksin.turizm.isindeysen ozellikle ne oldu oara agir basinca her kural degisiveriyor demekki

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.