Classic Package Holidays 1000 oteli daha programına aldı 

Classic Package Holidays 1000 oteli daha programına aldı 
Classic Package Holidays, hem kısa ve uzak mesafede yeni destinasyon açtı hem de portföyündeki otellere 1000 tesis daha ekledi.

Turizm Güncel - Dış Haberler 

İngiliz tur operatörü Classic Package Holidays uzak mesafede Tayland ve Maldivler'i, orta mesafede Cape Verde'yi ve kısa mesafede ise  Bulgaristan, Hırvatistan, İtalya ve Karadağ ile Amsterdam, Madrid, Paris ve  Prag şehirlerini programına ekledi. Şirket, toplamda 1000 oteli daha portföyüne dahil etti. 

Türkiye'nin kendileri için ana destinasyonlardan biri olduğunu belirten Classic Package Holidays, genişleme kararına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Seyahat acentelerinden gelen Hint Okyanusu'na dönük talep nedeniyle  Maldivler'de 30 tesisi programımıza aldık. Pek çok B2B tur operatörü tarafından çok fazla öne çıkarılmayan Tayland ve Cape Verde de acenteler için cazip teklif ürünler arasında yer alıyor. 

Hırvatistan, İtalya ve Karadağ'ı satışa açtığımız anda güçlü rezervasyon almaya başladı. 

Türk Hava Yolları ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress partnerliğimizin meyvelerini toplamaya başladığımız Türkiye ise bizim için ana destinasyonlardan biri. Acentelerin Türkiye talebinin gerisinde ise rekabetçi fiyatlar ile uçuş, bagaj ve transfer konularındaki esneklik yatıyor. 

Yeni destinasyonların mevcut olanlara eklediğimiz yeni popüler seçenekler olacağına ve talep göreciğine inanıyoruz. Zamanında yaptığımız yatırımlar ve tanıtımlar Classic Package Holidays'i B2B  tekliflerinde lider duruma getiriyor."


Bu Haber 30.01.2024 - 10:48:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.