Ceysu pandemi döneminde yüzde 150 büyüdü

Ceysu pandemi döneminde yüzde 150 büyüdü
Ceysu Satış Müdürü Ahmet Tokmak, şirketin pandemi döneminde yüzde 150 büyüdüğünü açıkladı

Antalya’nın ulusal su markası Ceysu, tüketicileri ile buluşmaya devam ediyor. ANFAŞ’ta gerçekleştirilen 28. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’na (Food Product) katılan firma, ziyaretçilerine ürünlerini ve yeni çalışmalarını tanıttı. Ceysu Satış Müdürü Ahmet Tokmak, yaptığı açıklamada “Sektörümüzün yenilikçi markası olmaya devam edeceğiz” dedi.

Pandemiden korkmadı

Ceylan Ailesi tarafından 2003 yılında kurulan Ceysu’nun Antalya’nın sağlıklı suyunu 25 ülke ile buluşturduğunu söyleyen Ahmet Tokmak, “Ceysu kurulduğu günden bugüne hep yenilikçi yanıyla dikkat çekti. Bu yapımızla üretim ve satış ağımız gelişimini sürdürüyor. Öyle ki pandemi döneminde bile ciddi yatırımlar yaptık. Pandemi döneminde yaptığımız yatırımla günlük şişeleme kapasitemizi 2 milyona çıkardık. Bu yatırımla tek çatı altında en büyük şişeleme kapasitesine sahip birkaç markadan biri konumuna geldik. Ayrıca yine Pandemi döneminde yeni ürünümüz Bart ile de Türkiye’yi gazlı ve aromalı su ile buluşturduk” şeklinde konuştu.

“2022 yılında da büyüyeceğiz”

Ahmet Tokmak, 2021 yılında pandeminin yarattığı ekonomik daralmaya rağmen Ceysu’nun yaptığı yatırımlarla büyümeye devam ettiğini söyledi. 2021’in Ceysu için iyi bir yıl olduğunu ifade eden Tokmak, “2021 yılı bizim için bereketli bir yıldı. Bir önceki seneye göre yüzde 150 oranında büyüdük. Bu büyüme yatırımdan korkmayan yenilikçi yapımızdan kaynaklanmaktadır. Ekonomik gelişmelerden dolayı maliyetlerimizde ciddi artışlar oldu. Ancak tüketicileri doğru fiyat ve doğru ürünlerle buluşturduk. 2022 yılında da büyüme trendimiz devam edecek. Ceylan Ailesi, Antalya’nın ulusal markası Ceysu’yu geliştirmek adına tüm fedakarlıkları yapıyor. 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da büyüyeceğiz” diye konuştu.

Yurt dışında tercih ediliyor

Ceysu’nun zengin mineral yapısı ve ph değeri ile büyük beğeni topladığını ifade eden Ahmet Tokmak, “Ceysu emin adımlarla ilerliyor. Özellikle yurt dışında insanlar suyun mineral zenginliği ve ph değerine önem veriyor. Ceysu’nun sağlıklı suyunu ilerleyen yıllarda daha fazla ülke ile buluşturmak istiyoruz” dedi.

Yeni ürün beğeni topladı

Bart ile sektöre iddialı bir giriş yaptıklarını söyleyen Ahmet Tokmak, açıklamalarına şöyle devam etti: “Bart, tüketici ile buluşur buluşmaz büyük beğeni topladı. Limon, Elma, Salatalık ve Nane-Limon aromalı gazlı suyumuz Bart’ın gazsız halini de piyasaya sürdük. Limonata, Mango-Ananas, Kayısı-Şeftali, Karpuz-Çilek ve Karadut aromalı Bart’ı bu fuarda tüketicilerle buluşturduk. Bart, yüzde 100 doğal aromalarla üretiliyor. Tüketicilerimizi önümüzdeki yıllarda yeni ürünlerle buluşturmaya devam edeceğiz.”

TELEGRAM



Bu Haber 19.01.2022 - 15:23:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.