Hürriyet yazarı Nusret'i dinleyince meseleye ikna oldu

Hürriyet yazarı Nusret'i dinleyince meseleye ikna oldu

Geçtiğimiz günlerde New York'taki restoranında çalışanların bahşişine el koyduğu, çalışanlara mobbing uyguladığı ve çalışanları haksız yere işten çıkardığı için 250 bin dolar tazminat ödemeye mahkum olan Nusret'e Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu sahip çıktı.


Süleyman Küçür, Onur Usluca, Yunus Delimehmet ve Batuhan Yunkuş isimli çalışanlarına mobbing uyguladığı, çalışanların bahşişine el koyduğu ve bu dört çalışanı haksız yere işten çıkardığı için ABD mahkemesi tarafından 250 bin dolar tazminat ödemeye mahkum edilen Nusret'le konuşan Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, ‘’Bunu yapacağına ihtimal vermiyordum. Nusret’i dinleyince ikna oldum meseleye’’ diye yazdı.

''Benim istediğim kadar iyi değillerdi, hemen işlerine son verdim''

Nusret ile Dubai'de karşılaştığını ve işin 'aslını astarını' sorduğunu belirten Semercioğlu, Nusret'in ''Cezayı ödedim ama bir sor bakalım neden ödedim? Ben çalışanların bahşişinden pay almam, bunu hiçbir zaman hiçbir dükkanımda yapmadım. Dört çalışanın performansından memnun değildim. Bizim dükkanın çalışma anlayışına uymuyorlardı. Benim istediğim kadar iyi değillerdi ve hemen işlerine son verdim.'' dediğini yazdı. Semercioğlu ayrıca, Nusret'in 250 bin dolar ceza ödediği için de pişmanlık duymadığını da aktardı.

'İkna oldum meseleye''

Nusret'in, işten atılan çalışanların intikam duygusuyla hareket ettiği için olayın haberlere 'bahşişlere el koydu' şeklinde yansıdığı' sözlerini aktaran Semercioğlu, ''Haberler de böyle yayıldığı için bir anda ‘çalışanın bahşişine göz koyan patron’ olarak yaftalandım” dedi. Hakkındaki iddiaları kesin bir dille yalanladı. Dubai’den Miami’ye, New York’tan Mykonos’a kadar uzanan, dünya zincirine dönüşen ve çok ciddi cirolar yapan Nusret’in bahşişten gelecek günlük 300-500 dolar pay için bunu yapacağına ihtimal vermiyordum. Yanılmamışım. Nusret’in ağzından dinleyince ikna oldum meseleye...'' ifadelerini kullandı.



Bu Haber 12.11.2019 - 09:53:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.