Cemil Çiçek’ten açıklama: Uzaktan yakından ilgim yok

Cemil Çiçek’ten açıklama: Uzaktan yakından ilgim yok

Meclis eski Başkanı Cemil Çiçek, Kapadokya’da balon şirketi kurduğuyla ilgili iddiaları yalanladı: Uzaktan yakından ilgim yok.


TurizmGüncel

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün Kapadokya’da iki yeni balon şirketi kurulmasına izin verdiği ve şirketlerden birinin Meclis eski Başkanı Cemil Çiçek’le ilgili olduğu iddialarına Cemil Çiçek’ten yalanlama geldi. SGHM’nin iki yeni balon şirketi kurulmasına izin verdiği ve bu balon şirketlerine toplam 5 slot hakkı tanıdığı belirtilmiş, ancak şirketlerin isimlerinin açıklanmadığı ifade edilmişti.

TurizmGüncel’e bilgi veren bölgedeki balon şirketleri, lisans verilen şirketlerden birinin Çiçek Havacılık Turizm Danışmanlık olduğunu ve bu şirketin de Cemil Çiçek’le ilgili olduğunu ileri sürmüştü.

Cemil Çiçek'ten açıklama

Haber sonrası TurizmGüncel’e açıklama yapan Meclis eski başkanı Cemil Cemil Çiçek şunları söyledi:

‘’Benim o isimde bir oğlum yok. Oğulumun isimi Çağrı. Çalıştığı iş de görevi de açık. Bunun da ötesinde, akrabalarımın içinden direkt veya dolaylı olarak bu işe dahil olan hiç kimse yok. 53 senedir siyasetin içindeyim ve bu olayla ilgili her türlü iddiaya da varım. Araştırın, ben o kadar açığım’’

İsim benzerliğinden kaynaklı bir yanlış anlama olabileceğini ifade eden Çiçek, kendisinin ve akrabalarının bu işle hiçbir ilgisinin olmadığını yineledi.



Bu Haber 24.06.2019 - 11:21:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Cemil nadir özgün 24.06.2019 - 08:49

    Cemil Çiçekle aynı yaşta aynı meslekteniz.Ama farklı görüşteyiz. Çiçek benimde bir dönem sınavlarına girdiğim Türkiyenin sayılı liselerinden Yozgat lisesi mezunu.Ayrı görüşte de olsak Çiçek için Akçalı işler peşinde koşan haketmeyenlere çıkar sağlayan anlayışta biri değildir.Bu anlamda Çiçek kadar temiz karakterde adama değil AKP de başka hiçbir partide öyle bol bol rastlamak mümkün değildir.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.