Celestyal Cruises erken rezervasyon dönemini başlattı

Celestyal Cruises erken rezervasyon dönemini başlattı
Celestyal Cruises erken rezervasyon programını açıkladı. Erken rezervasyon yaptıranlar; yüzde 35 indirimli her şey dahil krıvaziyer tatili ile Yunan Adaları’nı gezme fırsatı yakalayacak.


Celestyal Cruises beklenen erken rezervasyon programını açıkladı. Celestyal Cruises’un 2017 turları için rezervasyon yaptıranlar; yüzde 35 indirimden yararlanacak.

'YÜZDE 25 BÜYÜDÜK'

Celestyal Cruises Türkiye Temsilcisi Karavan Cruises Direktörü Özgü Alnıtemiz; 2016 sezonunu değerlendirerek erken rezervasyon kampanyasını ilan etti:

‘’Celestyal Cruises olarak başarılı bir sezon geçirdik; geçtiğimiz yaz bir önceki yıla oranla yüzde 25 büyümeyle 30 binin üzerinde Türk yolcuyu Yunan Adaları’nda gezdirdik. 2017 yılı için tur programlarımızda yine otantisite ve tematik turlar öne çıkacak. Bizim hedefimiz kruvaziyer tecrübesini daha geniş kitlelere yaşatmaktı. Hedefimiz ve misyonumuzu bu yıl da zengin tur programlarımız ve sıra dışı destinasyonlarımızla koruyacağız. Kruvaziyer tecrübesini daha geniş kitlelere yaymaya devam edeceğiz. 2017 tur programlarımızı da bu hedef çerçevesinde hazırladık. Erken rezervasyon kampanyamıza start verdik. Tatilini şimdiden planlayanlar yüzde 35 indirimden yararlanacak. Erken rezervasyonun ilk 3 periyodunda yüzde 40 civarında satış bekliyoruz. Geçtiğimiz yıl erken rezervasyon kampanyası kapsamında yüzde 35’e varmıştık. Marka bilinirliğimizin artması ve Celestyal Cruises ile kruvaziyer tecrübesini yaşayanların memnuniyeti bu sezonki erken rezervasyon kampanyamıza olumlu yansıyacaktır.’’


Bu Haber 04.12.2016 - 10:01:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.