Antalya'daki halk plajında işletmeci terörü

Antalya'daki halk plajında işletmeci terörü
Antalya'nın Lara ilçesinde bulunan Örnekköy Halk Plajı'nda faaliyet gösteren Buzz Beach isimli işletmenin çalışanlarının, plajda oturmak isteyen vatandaşlara saldırdığı belirtildi.

Antalya-Lara'da bulunan Örnekköy Halk Plajı’nda oturan vatandaşların, plajda faaliyet gösteren Buzz Beach isimli işletmenin çalışanları tarafından 'burası özel mülk' denilerek kovulmak istendiği, vatandaşların 'bulunduğumuz alan halka açık' deyip oturmaya devam etmeleri üzerine ise işletme çalışanlarının saldırısına uğradığı belirtildi.

Sol'da yer alan haberde, işletme çalışanlarının saldırı sırasında özellikle kadınları hedef aldığı, iki kadının üzerine şezlong fırlattığı ve kadınları plaj sehpaları ile darp ettiği ileri sürüldü. Saldırıya uğrayan vatandaşlar, işletme müdürü olduğu belirtlen kişinin ‘’Bıçak alıp geliyorum, hepinizi öldüreceğim’’ diyerek kendilerini tehdit ettiğini söyledile.

Olaya karışan toplam 7 kişi polis ekipleri tarafından ifadeleri alınmak üzere karakola götürülürken, her iki tarafında birbirinden şikayetçi olduğu kaydedildi. Saldırıya uğrayan vatandaşlar olayına asıl azmettiricisi olan iş yeri sahibi ve işletme müdürünün polis gelince ortada kaybolduğuna dikkat çekti.



Bu Haber 29.06.2020 - 10:07:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Ornek köy HALKIN PLAJI 30.06.2020 - 02:26

    Örnek köy Halk plajı sadece adı üzerinde.sahilleri gasp etmiş durumdalar vatandaş kendi halkın yerine giremiyor. Bedava olan yere illa para vererek mi girmek gerekiyor. Antalya büyükşehir belediyesi ve Muratpaşa belediyesi bu alana hiç karışmıyor ses etmiyor... Yagmalanmıs durumdadır.

  • Alantalı esnaf 29.06.2020 - 12:41

    Şu sahillerin halini bir görseniz, hepsini kast etmiyorum ama yerli halk o kadar hor kullanıyorki sahilleri,sahillerin zaten işleri sıfır denecek kadar az, bence olaya çift taraflı bakılmalı

  • Adalet Sağlanmalı 29.06.2020 - 12:08

    Kıyı Kanununa göre halka hiç bir şekilde karışılamaz. Adalet sağlanmalı ve saldıranlar cezalandırılmalıdır. Saldıranlara da kıyı kanunu okutulup öğretilmelidir.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.