British Airways'ten Lara Barut Collection'a 'müşteri mükemmelliği' ödülü

British Airways'ten Lara Barut Collection'a 'müşteri mükemmelliği' ödülü

Lara Barut Collection, British Airways Holidays’in ‘Müşteri Mükemmelliği Ödülü'nü kazandı.


Barut Hotels bünyesindeki Lara Barut Collection, 2022 British Airways Holidays Müşteri Mükemmelliği Ödülü'nü kazandı. Tarafsız misafir değerlendirmelerine dayanan bu ödül, dünyanın dört bir yanındaki oteller tarafından sunulan hizmetleri, tesisleri ve müşteri deneyimlerini değerlendiriyor. Lara Barut Collection bu değerlendirme neticesinde toplamda 4.8’lik bir puan elde etti.

British Airways Holidays misafirleri yaptıkları değerlendirmede yine Barut Otels bünyesindeki Acanthus Barut Collection’ı da 4.7’lik bir puanla ödüllendirdi.

2016 yılından beri verilmekte olan bu ödüllerde, doğrulanmış müşteri inceleme platformu üzerinden tatilden dönen müşteriler ile bir anket yapılıyor; kendilerinden lokasyon, verilen hizmetler ve yapılan harcamanın karşılığına yönelik değerlendirmelerini 5 üzerinden puanlamaları isteniyor. Bu değerlendirme neticesinde toplamda 4.8 puana ulaşan Lara Barut Collection müşteri deneyimi açısından büyük bir başarıya daha imza attı. Lara Barut Collection böylece British Airways Holidays müşterileri tarafından en yüksek puanlarla ödüllendirilmiş oldu.

Lara Barut Collection’ın aldığı diğer ödüller

Lara Barut Collection, Holiday Check Awards Ödülleri’nde “Dünyanın En İyi Sahil Otelleri” arasında ilk 10’a, “Dünyanın En İyi Her Şey Dahil Otelleri” arasında da ilk yirmiye girdi.

Lara Barut Collection, Booking.com tarafından misafir değerlendirmeleri neticesinde verilen Traveller Review Awards 2023 ödülünü 9,2 puan alarak kazandı. Tesis ayrıca “Bentour Ben Swiss Club 2023” ile de mükafatlandırıldı.

BAYOU Villas hizmete açıldı

Lara Barut Collection, 1 Ekim 2022’de BAYOU Villas’ın açılışını gerçekleştirdi. BAYOU Villas, 25 bin metrekare alanda 24 özel villa ile misafirlerini ağırlıyor. 250 m2 ile 1.000 m2 arasında değişen alanlara sahip; 1, 2, 3 ve 4 yatak odalı villalardan her birinin kendi özel bahçesi, tatlı su ve deniz suyu ile doldurulmuş havuzları bulunuyor. BAYOU Villas misafirlerine 12 ay boyunca konaklama hizmeti sunuyor. 



Bu Haber 05.05.2023 - 09:19:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.