Biblio Globus: Doğru yerel partnerle Türkiye'de büyüme sağladık

Biblio Globus: Doğru yerel partnerle Türkiye'de büyüme sağladık
Türkiye'deki iş ortağı FIT Holidays ile birlikte Moskova'da bir gece düzenleyen Biblio Globus'un Genel Müdürü Irina Kostenko, doğru yerel partnerle Türkiye'de büyüdüklerini belirtti.

Rus tur operatörü Biblio Globus, Türkiye'deki partneri FIT Holidays ile birlikte Moskova'da 'Party like a Turkish' sloganıyla bir gece düzenlendi.

ÜNLÜ İSİMLER VE 100 SATIŞ ACENTESİ KATILDI

Biblo Globus ile FIT Holidays'in Moskova'nın en popüler mekanlarından Siberia'da düzenlediği amacı Antalya'nın tanıtımı olan geceye Rus ünlüler, tanınmış sanatçılar ve 100 satış acentesi katıldı.

Gecede Biblo Globus'un en şok satış yapan 10 acentesi ödüllendirilirken, şirketin Türkiye'deki partneri FIT Holidays’e ise '2018 Yazı Satış Lideri' plaketi verildi.

biblio

''2019 PLANLAMASI 2018'İN ALTINDA OLMAYACAK''

Gecede bir konuşma yapan Biblio Globus Genel Müdürü Irina Kostenko, şirketlerinin Türkiye'de doğru yerel partner ile büyüme sağladığını belirtti. Antalya'ya çok önem verdiklerini dile getiren Kostenko, 2018-19 kış sezonunda Antalya'ya tam kapasite operasyon yapmaya devam edeceklerini, 2019 yaz planlamalarının ise 2018'in altına kalmayacağını söyledi.

OKUDUR: BIBLIO GLOBUS UÇAK İPTAL ETMEDİ

FIT Holidays ve Akay Travel Sahibi Ethem Okudur ise konuşmasında şunları söyledi:

''Şunun altını çizerek belirtmeliyim ki, maalesef 2018 sezonunun ikinci yarısında birçok operatörü kapasite kaybı nedeniyle uçak iptali ya da birleştirme yaptı. Partnerimiz Biblio Globus’un bu süreçte hiçbir uçak iptali olmadığı gibi planlanan uçuşlarına devam etti ve bilakis ilaveler gerçekleştirdi”

Biblio Globus Şirket Sahibi Alexander Tugolukov’un da yer aldığı gecede Rus pop-grubu A'Studio konuk yıldız olarak sahnede unutulmayacak bir konser verdi.

Regnum Carya, Spice Hotel & SPA, Avantgarde Resort ve Phaselis Rose Otelleri de gecenin sonunda sektör katılımcılarına çekiliş ile birer hafta tatil hediye etti.



Bu Haber 18.09.2018 - 09:11:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.