Bentour Reisen 2019'da nasıl bir performans gösterdi?

Bentour Reisen 2019'da nasıl bir performans gösterdi?
Avrupa'da faaliyet gösteren Türk tur operatörü Bentour, 2019 yılını hem yolcu hem de gelirde yüzde 15'lik artışla kapatacaklarını açıkladı.

Bentour 2019 yılını ciroda ve yolcu sayısında yüzde 15 artışa kapatacağını açıkladı. Özellikle Yunanistan, İspanya, Kıbrıs ve Mısır satışlarının ortalamanın üzerinde bir artış gösterdiğini belirten Bentour, spesiyalisti olduğu Türkiye'nin dışında, bu destinasyonlarda da önemli bir gelişme sağladığına dikkat çekti.

''3 yıllık hedefe 1 yılda ulaştık''

Bentour Reisen CEO su Deniz Uğur, ana pazarların dışındaki destinasyonlarda 50 bin yolcu sınırını geçerek, daha önce 3 yıl için belirledikleri hedeflere bu yıl ulaştıklarını açıkladı. Uğur, ''Portföyümüzü geliştirirken riskleri de her zaman minimize ederek yola devam ettik. Özellikle iş birliğinde bulunduğumuz destinasyon ve partner sayısının yanında, ürün yelpazemizi de geniş tutarak riskleri kontrol edebildik.'' dedi.

Toplamda 14 ane 5 yıldızlı otel ve 22 bin yatağı bulunan Türkiye'nin önde gelen otel zincirlerinden Delphin Hotels ve Stone Group da Bentour Reisen'in hissedarı durumunda. ''Delphin Hotels ve Stone gruplarıyla olan partnerliğimiz bizim için çok değerli'' diyen Deniz Uğur, sağlıklı bir mali anlayışla ve istikrarla portföylerini genişletirken, güvenilir partnerlerle olan ilişkilerin önemine dikkat çekti.



Bu Haber 07.11.2019 - 08:46:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • sorulara cevap 07.11.2019 - 02:47

    Getirmiş olduğunuz yolculardan kaçta kaçını Ülkemizin doğal tarihi güzelliklerine çıkartabildiniz? %10 a yakınmıdır? Kaliteli turist ve gezen turist getirmeniz gerekmezmi? Nasıl bizler İtalya ya gittiğimizde hiç otelde kalmadan bizi heryeri gezdiriyorlar ise sizlerde Ülkemiz için bu tarz butik tarzda ozel turlar satabılırsınız

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.