Bentour, Almanya'da iki büyük acente grubuyla iş birliğine gitti

Bentour, Almanya'da iki büyük acente grubuyla iş birliğine gitti
Bentour Reisen, Almanya'da acente ağını genişletiyor. Şirket, toplamda 200 acenteden oluşan Galeria Reisen ve Karstadt Reisen ile iş birliğine gitti.

Galeria Reisen (Thomas Cook acentesi) ile Der Touristik Partner Karstadt Reisen, Bentour ile iş birliğine gitti. Bünyelerinde toplam 200 satış acentesi bulunan iki acente grubu, aynı zamanda, Bentour ile yılladır iş birliğinde bulunan Der Touristik Partner Service üyesi.

Bentour Reisen Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati, Bentour'un en önemli pazarlama partnerlerinin seyahat acenteleri olduğuna dikkat çekti. Bu nedenle yeni acentelerle iş birliğine gittiklerini kaydeden Rosati, ''Geçmiş çalışma hayatımda özellikle Galeria Reisen'de bir çok tanıdığım arkadaş bulunmakta ve onlarla tekrar bir araya gelip çalışabilme fırsatı beni son derece sevindiriyor” dedi.

Galera Reisen yöneticisi Carsten Seeliger ise, 1000'in üzerinde çalışanı bulunan acente grubu için, yapılan ilk rezervasyonla birlikte dağıtılan adaletli provizyon sistemi kadar, ürün kalitesinin ve tur opertörü ile kurulan ilişkinin de önemli olduğunu ifade etti. Seeliger, ''Bentour Reisen de de aradığımız tüm bu kriterlerin bulunmasından dolayı portfoyümüzü fevkalade önemli bir program ile genişletmenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kontrollü ve istikrarlı bir büyüme süreci içinde olan Bentour, geçtiğimiz yıl 100 milyon euronun üzerinde ciro elde etti.



Bu Haber 06.03.2020 - 08:35:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.