Bentour 2021 programını açıkladı

Bentour 2021 programını açıkladı
Türkiye spesiyalisti Bentour, düzenlediği online toplantı ile 2021 programını tanıttı.

Türk tur operatörü Bentour, hem kriz yılı 2020'yi değerlendirdi hem de 2021 planlarını ve hedeflerini açıkladı.

Bentour CEO’su Deniz Uğur, tüm zorluklara rağmen geçmişteki dönemin olumlu yanlarını da değindi. Her kurumun birbiri ile iş birliği yapmasının önemine dikkat çeken Uğur, Bentour'un pakete dahil edilen PCR testleri, ücretsiz hastalık sigortası ve cazip iptal şartları ile Türkiye satışlarını açan ilk tur operatörü olduğunu ve öncülük ettiğini kaydetti.

‘’Risklerden çok fırsatlar oluştu’’

Risklerden çok yeni fırsatların oluştuğunu iddia eden Deniz Uğur, tatilcilerin spesiyalistleri ve acente danışmanlığını tercih ettiği bir trend oluştuğunu söyledi. Uğur, ''Bu yıl pazarlama kanadımıza birçok yatırımlar yaptık ve seyahat acente partnerlerimizden olumlu geri dönüşler aldık. 2021 yılında da seyahat acente partnerlerimizle beraber birçok müşteriyi mutlu edeceğimize inancımız tam.'' dedi.

2021’e bakış

Bentour, yeni bir yaz kataloğu, yeni bir Magalog, daha fazla kalıcılık ve seyahat konseptleri ile özellikle butik ürünler, alakart, kaydırak ve villa ürünleri katalogu oluşturdu.

Şirketin 2021 programı ile ilgili bilgi veren Bentour Reisen Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati ''Türkiye’yi Yaşamak'' sloganı ile otantik ve kalıcılık adı altında 2021 ilkbaharda yayınlanacak olan Magalog kataloğunda ''Doğu Anadolu Ekspresi'', “Istanbul da Dinlerin izinde'' konseptli seyahatler ya da ''yoga'', ''kruvaziyeri'' gibi alternatif ürünler bulunduğunu kaydetti.

‘’Türkiye pandemi döneminde seyahat edilebileceğini gösterdi’’

Türkiye'nin güvenlik ve hijyen standartlarını yüksek tutabildiğini bu yıl herkese kanıtladığını ifade eden Rosati, ''Türkiye pandemi döneminde seyahat edilebileceğini net bir şekilde gösterdi. Bir Türkiye spesiyalisti olarak öncelikli amacımız, sorumlu ve sürdürülebilir seyahatler düzenlemek. Yüksek kalite standardındaki ürünlerimiz de bu amacımıza ulaşmak için iyi bir temel teşkil ediyor” dedi.

Dijital alakart kataloğu

Bentour'ın dijital olarak yayına geçen alakart kataloğunun içeriğinde, özenle seçilen, en fazla 50 oda kapasiteli tesisler bulunuyor. Genelde tarihi bölgelerde ya da şehir merkezinde bulunan konumları ile bu tesisler münferit tatilcilere son derece cezbedici bir alternatif sunuyor.

Hedef kitlesi Aileler olan ''Villa” ürünleri ile Bentour Reisen yoğun turizm merkezlerinden uzakta özel bir tatil imkanı sunuyor.

G Phaselis Bay'ı programına aldı

Bentour Reisen, Ana Kataloğu ''Bentour Select “içeriğinde 500’den fazla otel arasında seçilen 174 tesis bulunuyor. Bentour ayrıca, aralarında 2021'de açılacak Kemerdeki 5 Yıldızlı NG Phaselis Bay'ın da bulunduğu 14 yeni tesisi 2021 programına dahil etti.

Bentour Reisen'in partnerleri seyahata centeleri

Bentour Reisen Satış Pazarlama Direktörü Christian Hauk, şirketin sunduğu aralarında avantajlı provizyon modelleri, her daim ulaşılabilirlik, 2022 ye kadar geçerli seyahat güvence sigortası ve cazip partner programları gibi hizmetler konusunda seyahata acentelerini bilgilendirdi.



Bu Haber 27.11.2020 - 13:20:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.