Başkan Böcek duyurdu: Alkoçlar davayı kaybetti

Başkan Böcek duyurdu: Alkoçlar davayı kaybetti
15 milyon lira kamu zararı oluştuğu geekçesiyle Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından iptal edilen Konyaaltı Sahil Projesi’nde mahkemenin kararı belli oldu.

Menderes Türel’in beldiye başkanlığı döneminde, Hülya Koçyiğit’in damadı Ender Alkoçlar’ın sahip olduğu Alkoçlar’a verilen Konyaaltı Sahil Projesi’nde mahkemenin kararı belli oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 milyon lira kamu zararı oluştuğu gerekçesiyle ihalesi iptal edilen Konyaaltı Projesi için, Alkoçlar İdare Mahkemesi’nden yürütmeyi durdurma karrı çıkartmıştı.

Konuyla ilgili olarak yeni bir açıklama yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhitin Böcek, Alkoçlar’ın belediyeye karşı açtığı davayı kaybettiğini açıkladı.



Bu Haber 01.04.2020 - 19:55:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • ÇİĞDEM YILMAZ 02.04.2020 - 01:04

    Ulkenin sanatçı olarak popüler yaptığı, ve popülerliğini kullanarak çevresinin de, böyle talanlara iştirak etmesi ayrıca üzücüdür. Biz Halk olarak, ezilen Halkın üstünden dozerle geçen Sanatçı çevrelerinin bu tutumlarını kınıyoruz ve zirveye çıkardığımız gibi,kendisini yücelten Halka yapılan bu tutumlarla, o ünvanını alıp, tarihe kara leke olarak yazmasını da biliriz.

  • ONUR 01.04.2020 - 08:03

    Çok kuduranlara iyi bir tokat olmuş...

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.