Barut otelleri, tesislerinden 4'ünü 'Barut Collections' çatısı altında topladı

Barut otelleri, tesislerinden 4'ünü 'Barut Collections' çatısı altında topladı

Türkiye'nin önde gelen otel gruplarından Barut Hotels, bünyesinde bulunan tesislerden 4'ünü Barut Collections çatısı altında topladı.



TurizmGüncel - Antalya

Barut Hotels, Antalya'da bulunan Barut Lara Hotel'de düzenlediği bir etkinlikle yeni segmenti Barut Collections'ı tanıttı. Grubun bünyesindeki otellerden Barut Acanthus Cennet, Barut Arum, Barut Lara ve Barut Kemer tesislerinin dahil olduğu Barut Collections konsepti, grubun yarım asıra yaklaşan otelcilik deneyiminin bir ürünü olarak ortaya çıktı. Grup, yeni konseptini 1 Nisan 2019’dan itibaren 4 tesisinde birden başlatacak.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Barut Otelleri, ‘‘Stylish-All’’ konseptiyle hizmet veren ‘‘Barut Acanthus & Cennet’’, ‘’Barut Arum’’, ‘’Barut Lara’’ ve ‘’Barut Kemer’’ otellerini ‘’Barut Collection’’ segmenti altında topladı. Barut Otelleri Barut Collection lansmanında, dünyaca ünlü, köklü turizm gruplarının üst düzey yönetici ve yetkilileri ile yurt içinden ve yurt dışından önemli basın mensuplarını Barut Lara’da bir araya getirdi. Türkiye, İngiltere, Almanya, Rusya, Hollanda başta olmak üzere farklı ülkelerden lansmana katılan gazeteciler konaklamaları süresince Barut Collection ayrıcalıklarını deneyimleme imkanı buldu.

baruts

''ÜRÜN KALİTEMİZİ VE HİZMETİMİZİ BİR ÜSY ÇITAYA YÜKSELTİYORUZ''

Barut Otelleri Grup Satış Direktörü Samuray Önen, ''Bilindiği üzere Collection, koleksiyonerin uzun yıllara dayanan vizyonunu yansıtan; bilgi zevk ve tutku birikiminden oluşan bir derlemedir. Barut Collection ise kurulduğumuz 1971 yılından bu yana tarafsız platformlar ve uluslararası tur operatörleri tarafından defalarca taçlandırılmış olan ürün kalitemizi ve hizmet anlayışımızı bir üst seviyeye taşımamız anlamına geliyor.'' dedi.

BARUT COLLECTIONS'TA NELER OLACAK?

Benzersiz bir konaklama hizmeti vermeye hazırlandıklarını kaydeden Önen, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

''Yeni segmentimizde, oranı yüzde 45'e ulaşan repeat müşterilerimizin alışık olduğu hizmetlere ek olarak, 200'e varan yerli-yabancı içecek sunumu, 24 saat yiyecek ikramı, A la carte kahvaltının yanısıra sınırsız ve ücretsiz diğer a la cart sunumlar, uluslararası referanslı gösteriler, şovlar, spor aktiviteleri, çocuk kulübü, spa hizmeti mevcut... Bu bağlamda Barut Collection, marka DNA'mız olan kaliteye yeniyi ve çok seçiciliği eklediğimiz ortak konsepttir. Çünkü mutluluk özgürlük, özgürlük ise seçebilme gücüdür.''

HAYDAR BARUT: YILDA 280 BİN MİSAFİR AĞIRLIYORUZ

Lansmanda açıklamalarda bulunan Haydar Barut; “1971 yılında, Ali İhsan Barut’un girişimleri ve vizyon sahibi yaklaşımı ile temelleri atılan Barut Otelleri olarak, üç binin üzerinde çalışanımız ve on bin yatak kapasitemiz ile yaklaşık 50 yıldır Türk turizmine hizmet ediyoruz. Otellerimizde yıllık yaklaşık 280.000 misafir ağırlıyoruz. Mayıs 2019’da, Fethiye’de açılacak 13. tesisimizin ardından, ‘’mutlu çalışan – mutlu misafir’’ felsefemizden ödün vermeden, yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Türk turizmine yenilikler getirme misyonu ile hareket eden Barut Otelleri olarak, sektörümüze Barut Collection’ı kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu yeni yaklaşım ve hizmet anlayışının Türk turizmine hayırlı olmasını dilerim’’ dedi.


Bu Haber 23.10.2018 - 08:32:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • kaan berkkan 23.10.2018 - 10:53

    Yazık oldu. Tartışmasız en başarılı otel grubu da herşey dahilde devam etme kararı aldı. Hem de abartarak. TP ve HB hayalleri bir başka bahara artık. herkes işin kolayında.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.