Barut Otellerinde üst düzey görevlendirme 

Barut Otellerinde üst düzey görevlendirme 

Barut Grubunun şirketlerinden sorumlu ticaret direktörü Samuray Önen oldu


1971’de kurulan ve 13 otelde yaklaşık 4 bin çalışan ve 10 bin yatakla hizmet veren Barut Otelleri, büyüme hedefleri çerçevesinde ticari direktörlük kadrosu oluşturdu. Yılda 350 bin misafir sayısına ulaşan grup, 2005 yılından bu yana bünyesinde çalışan Samuray Önen’i tüm Barut Hotels Grubu’nun şirketlerinden sorumlu Ticari Direktör olarak atadı

Samuray Önen Kimdir?

Samuray Önen, Sankt George Avusturya Lisesi ve Avusturya Devlet Ticaret Akademisi İşletme Bölümü’nü bitirdi.  İyi derecede Almanca ve İngilizce ile orta derecede Fransızca dil bilgisine sahip. 1995 yılında turizm sektöründe çalışmaya başlayan Önen, sektörde yürüttüğü başarılı çalışmaların ardından 2005 yılından bu yana Barut Hotels’te üst düzey yönetici olarak kariyerini sürdürüyor.



Bu Haber 27.11.2019 - 16:09:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Akra Barut Müşterisiyim 28.12.2019 - 10:39

    Antalya Merkezde bulunan Akra Barut otel müşterisiyim, yılda en az 3 4 kez geldiğimde otelde kalıyorum. Hala otel içerisinde rent a car şirketi yok, sağdan soldan internetten tanımadığımız firmalar ile muhattap olmak zorundayız. son 2 seferdir geldiğimde internetten bulduğum Yüce rent a car diye bir yerden kiralama yapıyorum memnunum ama otel içerisinde rent a car ofisi olmayışı cok garip.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.