Barut Grubunun iki otelinden çalışanlarına tatil jesti

Barut Grubunun iki otelinden çalışanlarına tatil jesti

Barut Grubu bünyesindeki, Barut Hemera ve Barut Andız, 10 yılı tamamlayan çalışanlarına çalıştıkları otellerde tatil yapma imkanı sunuyor.


Çalışan politikası ile dikkatleri üzerine çeken Barut Otelleri eğitim, doğum, evlilik, ödüllendirme gibi birçok konuyu kapsayan uygulamalarına devam ediyor. Grup bünyesindeki Barut Hemera ve TUI Blue Barut Andız 10 yılı tamamlayan çalışanlarına sezonun yorgunluğunu üzerlerinden atabilmeleri ve aileleri ile keyifli zaman geçirmeleri için otellerinde tatil yapma olanağı sunuyor. 2019’da başlayan uygulama 4. yılına ulaştı

Farklı insan kaynakları uygulamalarına ek olarak, 4 yıldır devam eden çalışan motivasyonunu destekleyici tatil uygulaması kapsamında, çalışanlar yaz sezonu sonunda kendi belirledikleri tarihlerde Barut Hemera ve TUI Blue Barut Andız’da aileleriyle birlikte tatil yapıyor.

Konu hakkında bilgi veren Barut Hemera genel müdürü İzzet Bekir, ‘‘4. yılına geldiğimiz tatil hediyesi uygulamamız çalışma arkadaşlarımızı mutlu ediyor. Kurum içi eğitimlerimizde çalışanlarımızın bizi, yeniliklerimizi, hizmetlerimizi tanımalarını ve deneyimlemelerini sağlıyoruz. Tatil uygulamamız ise eğitim amaçlı değil; yoğun geçen sezonun ardından bir mola vermeleri ve sevdikleri ile keyifli zaman geçirmelerine olanak sağlamak için sunduğumuz hediyemizdir. Mutlu çalışan-mutlu misafir felsefemiz kapsamında, çalışan memnuniyetine üst düzey önem veren bir grubuz’’ dedi.



Bu Haber 14.10.2022 - 14:59:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mükemmel, zaten barut ismine yaksan davranış

    Hamıde 16.10.2022 - 12:35

    Her zaman takdir etmısım, dır

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.