Barut Grubunun 150 milyon euroluk dev tesisi mayısta açılıyor 

 Barut Grubunun 150 milyon euroluk dev tesisi mayısta açılıyor 
Türkiye’nin önde gelen otelcilik şirketlerinden Barut Grubu, Didim’de yaptığı 547 oda ve 14 Bayou Villas ile toplamda 561 oda ve 1136 yataklı Anda Barut Collestion’u 2024 yılının mayıs ayında açıyor.

Barut Hotels, lüksün yeni adresi olarak tanımladığı Anda Barut Collection’ı 2024 Mayıs ayında Didim Delice Yarımadası’nda hizmete açıyor. 150 milyon Euro’yu aşan yatırımla bölgeyi turizmde en önemli merkezlerden biri haline getirecek olan Anda Barut Collection 547 oda ve 14 Bayou Villas ile toplamda 561 oda ve 1136 yatak kapasitesine sahip olacak.

“Anda Barut Collection Türk turizmindeki yeni bir aşama olacak”

Anda Barut Collection Genel Müdürü Cem Karacan, "52 yıl önce ilk otelini açarak Akdeniz’de turizm anlayışını değiştiren markalardan biri olan Barut Hotels, yarım asrı geçen tecrübesini artık Ege’ye taşıyacak. Bölgenin prestij simgesi olacak olan bu yatırımımız Türk turizmindeki yeni bir aşama olacak. Dünyanın lüks turizm potansiyelini Türkiye’ye çekecek, milyarder liginde yer alan isimlerin Türkiye'de tatil yapabileceği yeni bir lokasyon oluşturuyoruz. Önümüzdeki yıllara bizi taşıyacak bu projelerin yanı sıra yeni nesiller için sürdürülebilirliğe büyük önem veriyoruz. Türkiye’de Akdeniz Bölgesi’nin ilk Uluslararası Yenilenebilir Enerji Sertifikalı otellerine sahibiz. Bütün otellerimiz yeşil enerji kullanmayı sürdürecek’’ dedi.

Cem Karacan

“Bölgesel kalkınma ve istihdama katkı sağlayacak”

Didim’deki yatırımın bölge halkında büyük bir heyecan oluşturduğunu söyleyen Cem Karacan, “Personel alımlarımız ve eğitim süreçlerimiz devam ediyor. İstihdamı bölgeden sağlayacağız. Aynı zamanda organik bir gıda eko sistemi kuruyoruz” ifadelerine yer verdi. Otelin yanı sıra, 800 personelin konaklayacağı 300 odalı lüks bir lojman da inşa edilecek. Bu sayede bölgedeki istihdam olanakları daha da artacak” dedi.

200 dönüm içinde konumlanıyor

200 dönüm doğal güzellik içerisinde konumlanacak olan Anda Barut Collection, konuklarına rahatlıkla nefes alabilecekleri geniş ve ferah bir alan sunmanın yanı sıra, İzmir ve Bodrum havalimanlarına olan yakınlığıyla da ulaşım kolaylığı sağlıyor. Didim Delice Yarımadası'nın dört mevsim turizme olanak tanıyan iklimi sayesinde, otel yıl boyu misafirlerine unutulmaz anılar biriktirebilecekleri bir deneyim sunacak.

Herkes için bir mekan

Anda Barut Collection, konuklarının rahat etmeleri ve tüm deneyimleri yaşayabilmeleri için üç ana bölüme ayrılacak. İster iş için ister aile tatili veya lüks romantik bir tatil için ziyaret edin, Anda sizi dinlenmiş ve ömür boyu değer vereceğiniz anılarla dolu bırakacak.

Anda Barut Collection

Yetişkinlere özel rahatlama

Anda Barut Collection'da, yetişkinler için özel olarak tasarlanmış bir alan sizi bekliyor. Geniş odalar, gurme restoranlar, büyüleyici deneyimler ve sağlık, spor ve lüks alanlarında çok daha fazla ayrıcalıkla karşılıyor. Ege'nin büyülü doğası ile buluşan huzurlu alanlarda özel havuzlar ve şık konaklama seçenekleri ile sakinlik ve romantik anlar bolca bulunuyor.

Aile seyahati için bir destinasyon

Anda Barut Collection, çocuklu aileler için tatil deneyimini yeniden hayal etti ve en ince ayrıntıya kadar düşündü. Otel içinde; bölgenin en büyük su parkı ve panayır alanı bulunan eğlence parkı, çocuklar için özel olarak tasarlanmış eğitici aktiviteler ve güvenli oyun alanları bulunuyor. Bu alanlar, çocukların enerjilerini en etkili şekilde harcayabilecekleri, aynı zamanda öğrenirken eğlenebilecekleri bir ortam sağlıyor. Ailelerin hem rahatlayabilecekleri hem de kaliteli zaman geçirebilecekleri tüm olanakları sunan bu bölümler, küçük misafirlerimizin tatil deneyimini zirveye taşıyacak.

Sağlıklı beslenme ve gastronomik keşif

Anda, sadece lüks bir konaklama deneyimi sunmakla kalmıyor aynı zamanda konukların kendi gastronomik yolculuklarına çıkmalarını da sağlıyor. Dikkatle seçilmiş organik ürünlerle hazırlanan çeşitli menülerle, doğanın en saf lezzetlerini misafirlerin sofralarına getirmeyi amaçlıyor. Modern mutfak teknikleri ile yerel malzemelerin mükemmel kombinasyonuyla, sağlıklı yemeğin sanatını yeniden tanımlıyor.


Bu Haber 09.11.2023 - 11:37:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Otelin büyük olması kalabalıklığı etkilemez

    Şenay Mutlu 09.02.2024 - 09:46

    Otel büyük kahvaltıda yemeklerde kalabalık olur yazmışsınız. Bir sürü Alacarte restoran olacak. Aynı büyüklükte çok otele gittim iyi yönetildiğinde doluluğu bile hissetmiyorsunuz ki Anda Barut da öyle olacak bence.

  • Hotel bir Hotel yığını

    canlar 13.11.2023 - 11:03

    Çok büyük olması gerekmezdi. Bu anda beton yığını ve 1164 odalık otelin yemekhanesinde o kalabalıkta kahvaltı akşam yemeği düşünemiyorum. 400-500 yatak yeterli ve beton yığını olmazdı.

  • Bülent GÜNEŞ 10.11.2023 - 12:41

    Barut grubu , Türk turizmi ve bölge için hayırlı olmasını dilerim

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.