Barut Grubu, Bayou Villas ile yenilikçi villa anlayışını Antalya'ya getiriyor

Barut Grubu, Bayou Villas ile yenilikçi villa anlayışını Antalya'ya getiriyor

Barut Hotels’in Kundu Oteller Bölgesinde yer alan oteli Lara Barut Collection, otelin hemen yanında yer alan 25 bin metrekare alanda 25 özel villadan oluşan BAYOU Villas’ı hayata geçiriyor. Çalışmaları devam eden villalar 15 Ağustos’ta misafirlerini ağırlamaya başlayacak.


Barut Grubu Lara Barut Collection'ın yanında bulunan 25 bin metrekarelik araziye 25 villa yapıyor.

Ayrıcalıklı alanları ve hizmetleri ile Antalya’da farklı ve yenilikçi bir villa hizmeti sunmaya hazırlandıklarını belirten otel yönetimi şık, estetik ve yüksek donanımlı villaların özenle tasarlandığını ifade etti. Tek yatak odalıdan 4 yatak odalıya, 250 metrekare ile yaklaşık 1.000 metrekare arasında değişen alanlara sahip BAYOU Villas, misafirlerine 4 farklı tipteki villaları ile hizmet sunacak.

İçinde spor salonu, Türk Hamamı, sauna, piyano, bilardo gibi ayrıcalıkları barındıran villalar özel bahçelerinde yer alan 2 adet havuz ve plajda her villaya özel tahsis edilecek pavilyonlara sahip olacak. BAYOU Villas, kış aylarında ısıtmalı havuzlar ve bazı villa tiplerindeki yerden ısıtma özellikleri ile villa tatilini tüm yıla yayacak. Villa misafirlerine sunulacak onlarca ayrıcalıklı hizmete ek olarak villa misafirleri otelin tüm hizmetlerini sınırsızca kullanabilecek.

Lara Barut Collection büyük bir dönüşüm ile 22 Nisan’da yeniden hizmete girmeye hazırlanıyor. 110 bin metrekare landa kurulu otel, Kasım 2021 – Nisan 2022 dönemini kapsayan büyük bir renovasyon ile yenileniyor.

Lara Barut Collection kapsamlı bir renovasyon sürecine girdi

2005 yılında açılan Lara Barut Collection değişen beklenti ve ihtiyaçlara bağlı olarak kapsamlı bir renovasyon sürecine girdi. Otelin düzenli renovasyon çalışmaları ile sürekli yenilendiğini belirten Genel Müdür Cem Karacan, devam eden en kapsamlı renovasyon çalışmasında ise bugüne kadar yapılanlardan çok farklı yeniliklere imza atılacağını bildirdi.



Hazırlık aşamasında otelin sadık misafirlerinin talep ve beklentileri titizlikle ele alınarak misafirlere beklentilerinin üzerinde, yeni bir Lara Barut Collection ile hizmet sunma hedefi ile yola çıkıldığı aktarıldı. Barut Hotels’in lüks konsepti Barut Collection ile hizmet veren otel, planlandığı gibi sezona 22 Nisan’da merhaba diyecek. Bu renovasyon ile yeni oda kategorilerine de kavuşacak olan otel, içinde geniş bir Türk Hamamı ve jakuzi yer alan süitler, swim up oda ve süitler, büyük aile süitleri başta olmak üzere, 16 farklı kategorideki oda tipleri ile zengin konaklama seçenekleri sunacak. Otelin ödüllü kaydıraklardan oluşan yeni aquaparkı büyük bir alanda her yaştan misafirine hizmet verecek. Yeni bir a’la carte restoranı da hizmetleri arasına ekleyen Lara Barut Collection’da a’la carte restoran sayısı 9’a yükselecek.



Bu Haber 08.04.2022 - 10:01:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.