Yönetim kurulu başkanlığına CEO’luğu da ekledi

Yönetim kurulu başkanlığına CEO’luğu da ekledi

Murat Dedeman’ın hayatını kaybetmesinin ardından Dedeman Turizm Grubu’nun yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlenen Banu Dedeman, bundan sonra aynı zamanda şirketin CEO’su olarak görev yapacak. Grup içinde ayrıca, çok sayıda yeni görevlendirme de yapıldı.


Dedeman Turizm Grubundan yapılan açıklamada, yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten Banu Dedeman’ın, 21 Ekim 2019 tarihi itibariyle mevcut görevine ek olarak şirketin CEO’luğunu da üstlendiği belirtildi. 

‘Mutluluk ve heyecan duyuyorum’

Banu Dedeman, gruptaki yeni yapılanmaya ilişkin olarak şunları söyledi:

“1966 yılından bugüne kadar değerlerimiz, geleneklerimiz ve tecrübemizle ülkemize ve sektörümüze hizmet etmekten gurur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Dedeman Grubunda görev yapmakta olan tüm mesai arkadaşlarımla birlikte köklü geçmişimize sahip çıkarak, bizden önceki kuşaklardan miras aldığımız inanç ve azimle, markamızı yarınlara güçlü ve kararlı bir şekilde taşıyacağımıza inancım tamdır. Bu kapsamda bundan böyle yönetim ve icra kurulu başkanı olarak çalışmalarıma devam edecek olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyuyorum. 

Türkiye’nin köklü şirketlerinden ve güçlü markalarından biri olarak ülke ekonomisine ve Türk turizm sektörüne katkı sağlamaya devam edeceğiz. Kurumsal yapımızı güçlendirmek ve zincirimize yeni halkalar katarak büyümek için çalışmalarımız devam edecek”

Dedeman Turizm Grubu’nda yeni atamalar

Grubun başlattığı sürdürülebilir büyüme ve değişim stratejisine uygun olarak icra kurulu oluşturuldu ve birçok yeni görevlendirme yapıldı. Bu kapsamda İbrahim Gündüz Yeşil, Dedeman İstanbul Otel genel müdürlüğüne asaleten ve Park Dedeman Levent Otel genel müdürlüğüne vekaleten; Elçin Malkır Kırlağaç, mali işler direktörlüğüne; Gülhan Balta Kuzu, satış ve pazarlamadan sorumlu icra kurulu üyeliğine ve Ertuğrul Çataltepe, insan kaynakları ve satın almadan sorumlu icra kurulu üyeliğine getirildi..



Bu Haber 23.10.2019 - 18:13:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.