Balkan ülkelerinden 81 tur operatörü ve acente Bursa’ya geliyor

Balkan ülkelerinden 81 tur operatörü ve acente Bursa’ya geliyor
81 Balkan tur operatörü ve seyahat acentesinden oluşan alım heyeti Rumeli Turizm Zirvesi’19 kapsamında Bursa’ya geliyor.

Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB), Rumelili Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (RUMELİSİAD), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölge Temsil Kurulu ve Bursa Sağlık Turizmi Derneği (BUSAT ) işbirliği, kamu kurumları destekleri  ile 14-17 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenecek Rumeli Turizm Zirvesi ’19 başlıyor.

GÜMTOB tarafından yapılan açıklamada, “Dünyada en hızlı büyüyen hizmet sektörleri arasında yer alan turizmde, odak organizasyonlar ve profesyonel tanıtımın öncelikli olması inancımızla, bu organizasyon ile ilimizin turizm sektöründen hak ettiği payı alması ve yakın destinasyonumuz olan Balkan ülkeleri ile işbirliği sağlanması amaçlandı.” denildi.

Bulgaristan, Kosova, Makedonya, Romanya ve Yunanistan'dan gelecek 81 tur operatörü ve seyahat acentesinden oluşan alım heyetine Bursa’nın turizm potansiyeli tanıtılacak.

Organizasyon kapsamında 15 Mart Cuma günü heyete Bursa’nın turistik mekanları gezdirilecek ve kentin lezzetleri ikram edilecek.
Bursa’nın turizm potansiyelinin yerinde tanıtımı ve karşılıklı işbirliğinin artması amacıyla 16 Mart 2019 Cumartesi günü Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 09:30 başlayıp saat: 16:30 kadar devam edecek B2B programı ile ikili işbirliği görüşme programı yapılacak.


Bu Haber 14.03.2019 - 09:41:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.