’Salda Gölü’ne ve Lavanta tarlalarına 36 bin turist götürdük’

’Salda Gölü’ne ve Lavanta tarlalarına 36 bin turist götürdük’

Anex Tour Destinasyonlar Operasyon Direktörü Aydın Yaşayacak, milyonlarca Anex Tour misafirine Türkiye’nin güzelliklerini keşfettirmeye devam ettiklerini söyledi.


Anex Tour Destinasyonlar Operasyon Direktörü Aydın Yaşayacak, gelişen ve değişen turizm trendleri ile birlikte gelen talepler doğrultusunda Türkiye’nin tanıtımını yapmak için sürekli yeni arayış içinde olduklarını söyledi.

2017 yılından bu yana Salda Gölü ve lavanta tarlalarını içeren birçok tur sunduklarını ifade eden Aydın Yaşayacak, turların açılmasıyla birlikte Salda Gölü’nün ilgi odağı olduğunu belirtti. 2019 yılının başından bu yana Salda Gölü’ne 36 bin 600 turist götürdüklerini kaydeden Yaşayacak, birçok tur ile kombine ettikleri Salda Gölü ve lavanta tarlalarının üst gelir grubuna mensup misafirler arasında büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Doğayı koruma misyonuyla hareket edip bu potansiyeli turizme kazandırmaya devam edeceklerini söyleyen Yaşayacak, ‘’Son yıllarda turizm faaliyetlerinde bulunan insanlar artık daha bilinçli ve bilgili. Temennimiz doğa harikası bu noktaların hep olduğu gibi doğal ve bakir kalması.’’ diye konuştu.

Bu sene Göbeklitepe turlarına başladıklarını ifade eden Aydın Yaşayacak, Türkiye’ye gelen her misafire Göbeklitepe’yi tanıtmak amacıyla 2019 ülke rehberi kapağında Göbeklitepe görselini kullandıklarını ifade etti. 



Bu Haber 02.08.2019 - 20:03:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.