Kemer'deki 398 odalı lüks otel Armas Grubu'na geçti

Kemer'deki 398 odalı lüks otel Armas Grubu'na geçti

Armas Global, Kemer-Göynük'te bulunan Avantgarde Luxury Resort'ü bünyesine kattı.


Bünyesinde 16 tesis bulunan Armas Global, Kemer-Göynük'te bulunan Avantgarde Luxury Resort'ü bünyesine kattı. Şirket, işletmesini devraldığı tesisi Armas Luxury Resort & Villas markasıyla işletecek. 140 metrekare üzerine kurulu, 398 odası ve 56 villası bulunan tesis, grubun lüks konseptli ilk oteli olma özelliği taşıyor.

Armas Global CEO’su Osman Kafadar, Armas markasının yeni yatırımları ve gelecek planlamaları ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

“Armas, köklü bir geçmişi bulunan ve gücünü tamamen otelcilikten alan bir marka. Çok ciddi bir istihdam gücümüz bulunuyor. Gençlerimize ve profesyonellerimize tesislerimizde iş imkanı sağlayabildiğimiz için çok mutluyuz. Yaptığımız otel yatırımlarının haricinde sektörel değişikliklere de ayak uydurabilmek adına online platformlarda da ciddi yatırımlar yapmaya başladık. Bu yatırımlarımızın meyvesini önümüzdeki sezonlarda alacağız. Armas Luxury otelimizin de bölgeye yeni bir heyecan getireceğine inanıyoruz. Tesisin mimarisi ve konsepti bizi heyecanlandırıyor. Önümüzde uzun bir yol var ve Armas markası global bir marka haline gelebilmek adına emin adımlarla ilerliyor.''



Bu Haber 09.12.2019 - 10:51:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Murat Gökhan 09.12.2019 - 11:14

    Hayırlı olsun Allah utandırmasın....

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.