Avantgarde Collection'a iki yeni isim

Avantgarde Collection'a iki yeni isim
Levent, Taksim ve Yalıkavak’tan sonra Taksim Square’i bünyesine katan Avantgarde Collection’a iki yeni atama yapıldı.

 
Bir süre önce Yoo2 markasıyla açılan 59 odalı Avantgarde Collection çatısı altına geçti... Taksim Meydanı’na, Gezi Parkı’na ve Boğaz manzarasına hâkim olan Avantgarde Collection Taksim Square’de, turizm sektörünün genç ve deneyimli isimlerinden Nehir Kaplan, Otel Müdürü olarak göreve başladı... 
 
2013 yılından bu yana grubun Talimhane bölgesinde yer alan otelinde görev yapan Onur Yazıcı ise, Avantgarde Collection Taksim’de Otel Müdürlüğü görevine getirildi.
 
AVANTGARDE COLLECTION TAKSİM SQUARE OTEL MÜDÜRÜ: NEHİR KAPLAN 
 
Avantgarde Collection’ın yeni halkası Taksim Square’de göreve başlayan Nehir Kaplan, 1981 Almanya doğumlu. Kaplan, turizm kariyerine Ritz Carlton’un ön büro departmanında başladı. Daha sonra Sofa Hotel, Crowne Plaza İstanbul Asia, Grand Hyatt Muscat’da rezervasyon, satış ve revenue alanlarında görev yaptı. 
 
Son olarak IHG firmasının 8 ülkede 32 otelinin gelirler ve marka standartları sorumlusu olarak çalışan Nehir Kaplan, yeni dönemde, geçmiş deneyimlerinden kazandığı uluslararası tecrübeyle Avantgarde Collection Taksim Square’in Otel Müdürlüğü görevini üstlenecek.
 
AVANTGARDE COLLECTION TAKSİM OTEL MÜDÜRÜ: ONUR YAZICI
 
2013’te Avantgarde Collection ailesine katılan ve son atamayla birlikte Avantgarde Collection Taksim Otel Müdürü olan Onur Yazıcı,  İzmir Ege Üniversitesi mezunu...
 
Yazıcı, İstanbul’da şimdiki adıyla Point Otel’de ön büro departmanında iş hayatına başladı... The Plaza Otel’de sürdürdüğü ön büro tecrübesine askerlik hizmetinden sonra Mövenpick Hotel’de devam etti. Yaklaşık 10 yıl süren Mövenpick kariyerine, Asistant Front Office Manager ve Night Manager olarak devam etti. 
 


Bu Haber 18.04.2014 - 14:22:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.