Rusya’da Türkiye paket turları ucuzlar mı?

Rusya’da Türkiye paket turları ucuzlar mı?
Rus tur operatörlerinin, halihazırda talep yüksek olduğu için, Türkiye paket turlarında fiyat düşüşü beklemediği belirtildi.


Rus Tur Operatörleri Birliği (ATOR), tarafından yapılan açıklamada, talebin yüksek olmasından dolayı Türkiye paket turlarında fiyat indiriminin beklenmediği ifade edildi.

''15 Temmuz'dan sonra fiyatlar daha da artacak''

Sputnik'te yer alan habere göre, ATOR İcra Kurulu Başkanı Maya Lomidze, "Türkiye’ye talep o kadar yoğun ki, fiyatların değişebileceğine dair hiçbir ön koşul göremiyorum. Tam aksine, 15 Temmuz’dan itibaren fiyatlar artacak, ardından 15 Ağustos itibarıyle da yükselecek, bu mevsimlik bir artış. Talep bizde de, Avrupa pazarlarında da yüksek. Türkiye iyi hissediyor" diye konuştu.

Daha önce Avrupalı turistlerden gelen talep artışı nedeniyle Türkiye’deki otellerin yurt dışı pazarlara yönelik fiyatlarda yüzde 10-15’lik artış yaptıkları belirtilmişti. Uzmanlara göre otelciler, 2015-2016 döneminde Rusya ve Avrupa’dan gelen turistlerin sayısının düşmesi nedeniyle uğramış oldukları zararları telafi etmeye çalışıyor.

Lomidze’nin aktardığına göre Türkiye turları, erken rezervasyon kampanyaları kapsamında zamlı fiyatlar üzerinden bile çok iyi satılmıştı.



Bu Haber 20.06.2019 - 10:43:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.