Artur Muradyan: Ruslar için Türkiye hala pahalı

Artur Muradyan: Ruslar için Türkiye hala pahalı

ATOR Başkan Yardımcısı Artur Muradyan, Rusya’da Türkiye tatilinin BAE’ye göre hala yüzde 15-10 daha pahalı olduğunu açıkladı.


Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Başkan Yardımcısı Artur Muradyan, Türkiye tatil paketlerindeki fiyatların düştüğü ile ilgili değerlendirmesinde, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) halen Türkiye’den daha ucuz olduğunun altını çizdi.

Izvestia gazetesi ile yaptığı bir röportajda Türkiye ve BAE arasındaki tur fiyatlarını karşılaştıran Muradyan, “Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki benzer kalite ve hizmetlere sahip otellerin fiyatı, Türk otellerin sunduğu fiyattan halen yüzde 15-20 daha ucuz. BAE’de düşük sezonun başlaması nedeniyle indirimler başladı” diye konuştu.

GazetenRu’da yer alan habere göre Muradyan, Türkiye tatili fiyatlarının özellikle mayıs tatillerinde arttığını vurguladı.

Muradyan, açıklamasında, “BAE’de sonbahar ve kış aylarında dinlenmek daha keyifli ama bu dönemde otel fiyatları Ruslar için çok daha yüksek. Şu anda ise indirimli. Turistler öğle saatlerinden önce ve akşam saatlerinde denizde yüzmeyi tercih ediyor ve gün içinde klimalı odalarda ya da alışveriş merkezlerini ziyaret ederek vakit geçiriyor. Dubai ayrıca bir dizi gece plajı açarak alternatif yarattı” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 17.05.2023 - 08:20:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.