Antalya'daki 5 yıldızlı otelde turiste dayak iddiası

Antalya'daki 5 yıldızlı otelde turiste dayak iddiası
Tatilini geçirmek için İngiltere'den Antalya'nın Manavgat ilçesine gelen turist ailenin 16 yaşındaki çocuğunun otel sahibi tarafından dövüldüğü belirtildi.



Manavgat'ta 5 yıldızlı bir otelde konaklayan Filiz - Samet Aydın çifti, 16 yalındaki çocuklarının otel sahibi tarafından dövüldüğü iddiasıyla Jandarmaya ve Antalya Valiliği'ne suç duyurusunda bulundu.

Hürriyet'ten Salim Uzun'un haberine göre çşft, çocuklarının dövüldüğünü, kendilerinin ise bir odaya hapsedildiğini iddia etti.

NEMLİ ŞORTLA LOBİDE OTURUNCA...

Olayın otel lobisinde başladığını söyleyen çocuk eğitimcisi Figen Aydın, “Oğlum Yusuf nemli şortu ile lobideki koltuğa oturmuş. Bunu gören otel sahibi Z.Ö. oğlumu sert biçimde uyarmış.

Oğlum, ‘Sadece ben değil, herkes oturuyor’ deyince otel sahibi bir anda deliye dönmüş. Z.Ö önce tokat atmış, daha sonra ise 2 çalışanın yardımıyla oğlumu bir odaya kapatmışlar. Dayak burada da devam etmiş” dedi.

OTELDEN AÇIKLAMA

İddialarla ilgili otelin Halkla İlişkiler Müdürü Tülin Yalçınkaya şu açıklamayı yaptı: “Böyle bir tartışmanın yaşandığı doğru. Ancak dayak, tehdit olayları kesinlikle doğru değil. Patronumuz son derece sakin bir insan. Ancak müşterimizin çocuğu patronumuzun annesine küfretmiş. Böyle bir olaydan sonra o kişilerin otelimizde kalması doğru olmazdı.”




Bu Haber 25.08.2017 - 09:29:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • mr.bean 26.08.2017 - 11:05

    yorumcu arkadaş, otelin ortağı mısınız?

  • turizmci 26.08.2017 - 11:30

    yorumcu arkadaş, ayıptır sorması onun bira olduğunu nerden anladın?

  • yorumcu 25.08.2017 - 10:41

    çocuk 16 yaşında elinde bira bardağı. yanlış buradan başlamış zaten.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.