Antalyada otel servisi devrildi, 3 ölü 10 yaralı var

Antalyada otel servisi devrildi, 3 ölü 10 yaralı var
Sezonun başlaması ile birlikte kaza haberlerinde de artış yaşanıyor. Son olarak Kemer'de otel servisinin devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti 10 kişi de yaralandı.


Antalya'nın Kemer ilçesinde Sherwood Hotel çalışanlarını taşıyan midibüsün beton bariyere çarparak devrilmesi sonucu 3 otel çalışanı hayatını kaybetti 10 çalışan da yaralandı. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu belirtiliyor.



Kemer'e bağlı Beldibi ve Göynük mahalleleri arasındaki D-400 karayolu üzerinde refüjdeki beton bariyere çarparak devrildiği kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi.

VALİ UYARDI

Öte taraftan, Perge Antik Kentinde yapılan sezon açılış toplantısına canlı bağlanan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, kazalara karşı turizmcileri uyardı. Karaloğlu, ''şoförleri uykusuz çalışırmayın, tecrübesiz şoförlere yolcu emanet etmeyin'' uyaısında bulunsu.



Bu Haber 10.05.2018 - 22:01:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Murat Atsever 11.05.2018 - 10:49

    Kaza arkadan çok süratli gelen Afyon plakalı Ford Transit minibüsün, personel servisine çarpması ve servisin bu sebeple orta beton bariyere çarpasından kaynaklanıyor. O yolda sadece orada olan beton bariyer maalesef 3 genç mesledaşımızın hayatını aldı. Başınız sağolsun Sherwood Hotels ailesi

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.