Antalya’da otel sahibi ile turistler birbirine girdi

Antalya’da otel sahibi ile turistler birbirine girdi

Antalya Manavgat'ta, bir otel sahibi ve otelde misafir olarak bulunan yabancı uyruklu kişiler arasında kavga çıktı.


Antalya'nın Manavgat ilçesi Çenger Mahallesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelde, turistler ve otel sahibi arasında tartışma yaşandı.

Otele giriş yaptıklarından beri havuz veya denize girmek yerine sürekli telefonla çekim yapan 4'er kişilik ailelerden oluşan 60 kişilik yabancı uyruklu grup, otel sahibi ile tartışma yaşadı. Kısa sürede içinde büyüyen tartışmada turistlerin otel restoranında bulunan masa ve sandalyeleri devirdiği öğrenildi. Turistlerin üzerine yürüdüğünü iddia eden otel sahibi Çenger Jandarma Karakoluna başvurdu.

Taraflar birbirinden şikayetçi olurken turistlerin otel sahibinin 7 bin euro vermesi karşılığında şikayetlerinden vazgeçeceklerini söylediği iddia edildi.  Otel sahibinin ise zararın kendisinde olduğu gerekçesiyle turistlere ödeme yapmayı kabul etmediği ileri sürüldü.  



Bu Haber 26.07.2022 - 10:10:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Bedavaya bu gelir

    Hasan 28.07.2022 - 09:48

    Avrupada günlük oda fiyatına burda 1 hafta herşey dahil tatil yapıyorlar.Kalite yerlerde ama biz hala cennet gibi yerlere otel yapmaya devam ediyoruz.Mevcut otellere kaliteli turist gelse hepimize yetecek.

  • Az bile

    kerim can 27.07.2022 - 07:19

    Yabancılar az bile yapmış.bu şımarık otel sahipleri ve müdürleri müşteri getiren şoföre bir bardak sıcak suyu vermezler.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.