Antalya Rehberler Odası 3 listeyle genel kurula gidiyor

Antalya Rehberler Odası 3 listeyle genel kurula gidiyor
Antalya Rehberler Odası (ARO), 4. Olağan Genel Kurulu ile yeni yönetim kurulu başkanını seçecek.

Şuheda Köse - TurizmGüncel

Antalya Rehberler Odası (ARO), 4. Olağan Genel Kurulu ile yeni yönetim kurulunu ve başkanını seçecek.Seçilen yeni yönetim, denetim kurulunu ve TUREB delegelerini seçecek. Üç farklı listenin seçim için yarışacağı Genel Kurul, 25 Aralık 2021 tarihinde, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Turuncu liste

Turuncu listenin Yönetim Kurulu başkanı adayı Mustafa Yalçın Yalçınkaya olurken yönetim kurulu üyesi adayları da Ahmet Zeki Apali, Kemal Altay, Ali Özgür, Kenan Ertürk, Alper Yetişgen, Ulvi Akarçay, Kamil Çırık ve Volkan Lubiewski’den oluştu. Turuncu listenin denetim kurulu üyeliğinde ise Mehmet Erdem, Şahin Şahakalkan ve Yalçın Altun isimleri bulunuyor. Delege adayları ise Ahmet Zeki Apali, Ali Özgür, Ayşe Sezer, Cengiz Aykota, Eider Zeren, Eren Nacak, Fatma Selek, Hasan Küsken, İhsan Gökçen, İsmail Sarı, Kamil Çırık, Kemal Altay, Kenan Ertürk, M. Reşat Akıl, Mehmet Erdem, Mehmet Yılmaz, Mustafa Yalçın Yalçınkaya, Nevin Şen Bozdağ, Osman Ayaz, Sinan Evren Yılmaz, Şahin Şahakalkan, Turan Türkoğlu, Ulvi Akarçay ve Utku Eren oldu.

turuncu

Yeşil liste

Yeşil listede ise Hayati Korucu yönetim kurulu başkan adayı olurken yönetim kurulu üyeleri ise Atilla Şükrü Nilgün, Sait Taş, Hülya Yıldırım Kaya, Suhat Akpınar, İrem İslamoğlu, Tamer Özdoğru, İsmail Şana ve Yücel Gökdağ’dan oluşuyor. Yeşil lisenin denetim kurulu adayları Adlem Elmas, Bedrettin Ercan ve Caferi Sadık Babaeker; delege adayları da Akın Çimen, İrem İslamoğlu, Atilla Şükrü Nilgün, İsmail Şana, Kenan Sadık Canak, Caferi Sadık Babaeker, Mustafa Doğan, Denir Yapmış, Oya Nergiz Ertaş Sabancı, Ebuturap Ünalmış, Ramazan Kaya, Ertan Sarı, Sait Taş, Erhan Baytekin, Suhat Akpınar, Feray Kocabaş, Tamer Özdoğru, Handan Öztürk, Yusuf Güler, Hülya Yıldırım Kaya, Yücel Gökdağ, Hüseyin Çelik ve Zefer Erman olarak belirlendi.

yeşil

Kırmızı liste

Kırmızı listenin yönetim kurulu başkanı adayı ise Funda Gökgöl. Bu listenin yönetim kurulu adayları Yaşar Güleç, Derya Bılo, Ümit Köse, Yusuf Yelkenci, Ahmet Semih Tekin, ve Gürsel Bartuğ olurken denetim kurulu adayları Kemal Özen, Kemalettin Akça ve Harun Yontar oldu. Delege adaylığında Ahmet Semih Tekin, Atilla Öznur, Ayşe Ekin Tarhan, Ayşe Esra Sönmez, Ayşe Ortaboy, Derya Bilo, Ekrem Akçalı, Engin Merdan, Gürsel Baytuğ, Halil Güleç, Harun Yontar, Hüseyin Kahriman, Kemal Özen, Mustafa Güloğlu, Nesrin Bayraktar, Nihan Yalçın, Nuray Aktaş Oğuz Başaran, Orhan Batır, Osman Yücel, Somer Soncul, Tuba Başak Şahin, Ümit Köse, Yaşar Güleç ve Yusuf Yelkenci isimleri yer aldı.

kırmızı



Bu Haber 23.12.2021 - 15:45:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.