Anna Popova Rus turistlerin gözünü korkutmaya devam ediyor

Anna Popova Rus turistlerin gözünü korkutmaya devam ediyor
Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketiciyi Koruma Kurumu (Rospotrebnadzor) Başkanı Anna Popova, Rusları yeni yıl tatilinden uzak durmaya çağırdı.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Daha önce yaptığı, ''Yurt dışından yeni tip koronavirüsle enfekte olmuş biçimde dönenlerin yüzde 90’ı Türkiye’den geliyor. Bu nedenle önlem alınması gerekir" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketiciyi Koruma Kurumu (Rospotrebnadzor) Başkanı Anna Popova, Ruslara dönük 'yurt dışı seyahat' uyarısını sürdürüyor.

Önerilerde bulundu

Rusların yeni yılda yurt dışında tatile gitmeyi reddetmeleri gerektiğini belirten Anna Popova, tatil ile ilgili önerilerde de bulundu. Popova, ''Yeni yıl tatilinizi evinizde, veya dışarıda geçirin, İmkanınız varsa şehir dışındaki kır evine gidin. Ya da bunları kombine edin'' dedi.

‘’Tek sorun enfekte olmak değil’’

Korona nedeniyle yurt dışı seyahatlerinin hala büyük bir tehlike olduğunu öne süren Anna Popova, ''Bundan sadece koronaya yakalanmayı anlamamlıyız. Yurt dışı tatilinde bir ülkede karantinada, ya da mahsur kalmayı da anlamalıyız. Muhtemelem tatilinde böyle bir şeyle karşılaşmaktan kimse hoşlanmaz.'' ifadelerini kullandı.



Bu Haber 07.11.2020 - 21:57:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.