Anex Mısır'da 4 yeni tesis kiralayacak

Anex Mısır'da 4 yeni tesis kiralayacak
  1. ATG Hotels (Anex Turizm Grubu) Genel Koordinatörü Hikmet Arabacı, grubun Mısır'da 4 tesisi kirlamak üzere olduğunu açıkladı.

ATG Hotels, bünyesinde bulunan tesislerini sırasıyla 2019 yaz sezonu için açmayı sürdürüyor. Herkes tarafından iyi geçmesi beklenen 2019 yaz sezonu, ATG Hotels bünyesinde bulunan Selectum Luxury Resort Belek ve bu yıl bünyeye katılan Asteria Kremlin Palace tesisleri ile 18 Mart tarihinde İranlı misafirlere Nevruz bayramında hizmet vererek sezona başladı. Club Asteria Belek ise 30 Mart tarihinde Alman misafirlerini karşılayarak sezona giriş yaptı. Grubun diğer iki oteli olan Asteria Bodrum Resort 10 Nisan'da Asteria Hotel Fantasia ise 20 Nisan'da ilk misafirlerini karşılayacak.

HEDEF MAKSİMUM GELİR VE DOLULUĞU YAKALAMAK

ATG Hotels Genel Koordinatörü Hikmet Arabacı, Turizmdays.com'a yaptığı açıklamada, 2019 yaz sezonu için oldukça ümitli olduğunu, hedeflerinin 2014 yaz sezonundaki maksimum gelir ve doluluk seviyesini yakalamak olduğunu belirtti.

1 Kasım 2018 tarihinden itibaren grubun başına geçen Arabacı, grubun sahip olduğu Selectum Luxury Resort ve Asteria Hotels and Resorts markaları ile üst seviyede hizmet veren, aynı zamanda da hizmet fiyat dengesinin son derece dikkatli değerlendirilerek misafir memnuniyetinin en üst seviyede hedefleneceğini ifade etti.

MISIR’DA 4 YENİ TESİS KİRALAYACAK

ATG Hotels'in işlettiği 5 tesiste 2 bin 658 oda ve 6 bin yatak ile hizmet verdiklerini belirten Hikmet Arabacı, gelecek yıl itibariyle bünyeye katılacak yeni ürünlerle Türkiye içinde büyürken aynı zamanda da halen Mısır'da görüşülmekte olan 4 yeni tesisi de kiralık olarak bünyelerine katmak üzere olduklarını söyledi. Arabacı, Mısır'da kiralanacak 4 tesis ile ilgili olarak da kamuoyunun en kısa zamanda bilgilendirileceğini kaydetti.



Bu Haber 11.04.2019 - 07:36:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.