Anex Grubu’nun Almanya ayağından iddialı 2022 yaz programı

Anex Grubu’nun Almanya ayağından iddialı 2022 yaz programı
Anex Grubunun Almanya'daki markaları Anex Tour, Öger Tours ve Bucher Reisen 2022 programını açıkladı.

TurizmGüncel – Dış Haberler

Anex Grubu'nun Almanya'daki şirketleri Anex Tour, Öger Tours ve Bucher Reisen 2022 yaz programlarını açıkladı. Şirketlerin 2022 için iyi konumlandığı kaydedilen açıklamada, Türkiye, İspanya ve Yunanistan'a dönük erken rezervasyonlarda artış olduğu kaydedildi.

Murat Kızılsaç: Tüm belirsizliklere rağmen...

Anex Tour Almanya ve Doğu Avrupa Müdürü Murat Kızılsaç, "Tüm belirsizliklere rağmen ertelenmiş talep ve sabit fiyatlar sayesinde iyi bir sezon görünüyor. Talep daha çok 5 yıldız segmentindeki kaliteli otellerde yoğunlaşmış durumda. Müşteriler daha iyi bir deneyim için yüzde 20 daha fazla harcamaya hazır." dedi.

“Potansiyel pazarlarda önemli bir büyüme bekliyoruz”

Yeni varyant nedeniyle pazarın tam olarak toparlanamadığını kaydeden Kızılsaç, Öger Tour ve Bucher Reisen'in potansiyel pazarları durumundaki Almanca konuşulan ülkelerde önemli bir büyüme beklediklerini belirtti.

Müşterilerin Aralık sonuna kadar Anex Tour ve diğer markaların esnek tarifelerinden faydalanabileceğini ifade eden Murat Kızılsaç, maksimum esneklik ve güvenlik sağlayan esnek tarifeye covid koruma paketinin yanında 14 güne kadar ücretsiz rezervasyon değişikliğinin  dahil olduğunu söyledi.

“Pandemi öncesinin yüzde 25 üstüne çıktık”

Zor bir yıl olan 2021'de Anex Tour ve markalarının pandemi öncesinin yüzde 25 üzerine çıktığına işaret eden Kızılsaç, 2022 sezonunda daha fazla büyümek için tüm markalara yatırım yaptıklarını söyledi.

Altan Tarakçı: Türkiye misafiri sayısı 3 katına çıktı

Öger Tours Ürün Direktörü Altan Tarakçı ise en önemli destinasyonları olan Türkiye'ye odaklanmanın meyvelerini verdiğini söyledi. Türkiye'deki yüksek hijyen standartlarına dikkat çeken Altan Tarakçı, bu sayede Öger Tours'un Türkiye misafiri sayısını bir önceki yıla göre üç katına çıkardığını belirtti.

Anex ve Bucher’in 2021 performansı

Anex Tour Ürün Direktörü Michael Berndroth, şirketin İspanya ürün yelpazesini genişletmesinin meyvelerini verdiğini dile getirdi. Berndroth, "Antalya'dan sonra en yoğun operasyonu Palma de Mallorca'ya yaptık. Programa eklediğimiz Kos Adası sayesinde Yunanistan da iyi bir performans gösterdi." derken, Bucher Reisen Turizm Müdürü Ralf von der Heyden de şirketin Almanya içi, kuzey İtalya, Avusturya ve Polonya gibi araba ile gidilen destinasyonları programına eklediğini kaydetti. Ralf, bu hamlenin geride kalan sezonda şirkete öneli fayda sağladığını söyledi.

2022 yaz sezonu için Türkiye, Yunanistan ve İspanya ürün atağı

Anex Tour, Öger Tours ve Bucher Reisen, 2022 yılında Almanların Akdeniz'deki favori destinasyonları İspanya, Türkiye ve Yunanistan'a odaklanacak. Anex Grubunun markaları, 2022 yaz sezonunda önemli ölçüde genişletilmiş ürün yelpazesi ile giriyor.

Türkiye’den 500 otel programda

Almanlar arasında popüler olan Türkiye'deki 550 otel Anex Grubunun bu ülkedeki üç markası üzerinde de rezerve edilebilecek. Grup, Türkiye'deki otel portföyünü 2022 yaz sezonu için yüzde 10 genişletti. Türkiye spesiyalisti Öger Tours da Türkiye'nin batısındaki Bodrum ve Likya kıyılarındaki otel portföyünü büyüterek 200'e çıkardı. İstanbul'u 90 otelle programına alan Öger Tours, uçuşları da SunExpress, Corendon ve Condor ile yapacak.

İspanya-Kanarya Adaları için satış beklentisi

Anex Tour ve Bucher Reisen Kanarya Adalarındaki ürün yelpazesini önemli ölçüde genişletti, Lanzarote and La Palma da programa eklendi. Şirket, Kanarya Adaları'ndaki 520 otelin 106'sını programına aldı. Anex ve Bucher üzerinden Tenerife'deki 120 otele rezervasyon yapılabiliyor.

Balear Adalarında ise, aralarında Iberostar, Hipotels ve HM gibi ünlü otel zincirlerinin de bulunduğu 300 otel Anex Tour ve Bucher Reisen'in programında. Condor, Corendon ve Eurowings bu destinasyona Almanya'dan haftada 250 uçuş sunuyor. Şu anda Mallorca ve Ibiza da rezervasyon yapılabilir durumda.

İspanya ana karasında ise şehir gezilerine odaklanan şirket Costa del Sol, Malaga Costa de la Luz, Jerez, Costa Brava ve Barselona'ya odaklanıyor.

Yunanistan programında 90 otel var

Anex Grubuna ait markaların odaklandığı bir diğer Akdeniz destinasyonu ise Yunanistan. Girit, Rodos ve İstanköy gibi 2021'de Almanya pazarının kazanan destinasyonlarına ilaveten Santorini, Mikonos, İyonya, Korfu ve Zakynthos 2022'de Anex ve Bucher de misafirlerine açılıyor. İki şirketin Yunanistan programı şu anda 90 oteli kapsıyor.

Dubai, Mısır, Basra Körfezi ve Bulgaristan da programda

Anex Grup markaları ayrıca Basra Körfezi, Dubai, Mısır ve Bulgaristan'ı da programına aldı. Mısır'da 130, Basra Körfezi ve Dubai'de 270, Bulgaristan'da ise 48 otel şirketlerin programında yer alıyor.



Bu Haber 07.12.2021 - 12:14:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.