Anadolu Efes Corendon Airlines ile yeni zaferlere uçacak

Anadolu Efes Corendon Airlines ile yeni zaferlere uçacak
İlklerin hava yolu Corendon Airlines, kazandığı kupalarla Türk basketbolunun lokomotifi olan Anadolu Efes Spor Kulübü ile güç birliğine 2023-2024 sezonunda da devam edecek.

Yeni basketbol sezonuna geri sayım devam ederken, Corendon Airlines ve Anadolu Efes Spor Kulübü üç yıl önce başlayan sponsorluk anlaşmasını uzattı. Kendi alanlarında ilklere imza atan iki markanın başarı dolu yolculuğu, 2023-2024 sezonunda da devam edecek.

Corendon Airlines ve Anadolu Efes arasında yapılan iş birliğinin heyecanıyla önemli bir buluşma gerçekleşti. Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz ve sezon başında takımın başına geçen başarılı Başantrenör Erdem Can, Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer’i ziyaret etti. 

Corendon Airlines’ın Antalya’daki merkezinde gerçekleşen ziyaret sırasında Yıldıray Karaer’e Shane Larkin’in forması hediye edilirken Yıldıray Karaer ise Corendon Airlines uçak maketini Genel Direktör Alper Yılmaz ve Başantrenör Erdem Can’a takdim etti.

Ziyaret sonrası görüşlerini aktaran Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer “Türk sporunun ve sporcusunun ismini 1976 yılından bu yana her zaman Avrupa’nın en üst seviye organizasyonlarında temsil eden Anadolu Efes Spor Kulübü ile olan anlaşmamızı uzatmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 3 sene önce başlayan yolculuğumuz önümüzdeki sene de devam edecek. Son olarak sezon başında takımı devralan Erdem Can’ı da tebrik eder, başarılar dileriz. Ekibi ve oyuncu grubu ile ülkemize nice yeni zaferler getirmesini temenni ederiz.” dedi.

Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz ise “Birlikte geçirdiğimiz 3 sezonun ardından Corendon Airlines artık Anadolu Efes Spor Kulübü ailesinin en önemli üyelerinden biri. Sadece basketbola değil, Türk sporuna yaptıkları yatırımlarla tüm spor kamuoyuna örnek teşkil ediyorlar. Avrupa’nın önde gelen havayolu şirketlerinden biriyle yolculuğumuza devam edeceğimiz için çok mutluyuz. Umarım bu birlikteliğimiz uzun yıllar devam eder ve birlikte Türk basketboluna yeni ve unutulmaz zaferler kazandırırız.” dedi.


Bu Haber 12.09.2023 - 14:12:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.