Amara Otel Grubu’nun yeni 5 yıldızlı otel markası Bodrum’da

Amara Otel Grubu’nun yeni 5 yıldızlı otel markası Bodrum’da
Amara Otel Grubu, yatırımcılığını Çankırı İnşaat’ın üstlendiği Bodrum Güvercinlik’teki 5 yıldızlı tesisle franchising sözleşmesi imzaladı. Yeni otelin, 2014 yaz sezonunda faaliyete geçirilmesi planlanıyor.


Eda Özsoy – Turizm Güncel

Amara Otel Grubu,  Bodrum - Güvercinlik mevkiinde bulunan bir yarımada üzerinde inşaat faaliyetleri devam edilmekte olan ve yatırımcılığını Çankırı İnşaat Limited Şirketi’nin üstlendiği 5 yıldızlı lüks otele dair işletmecilik işbirliğini, taraflar arasında imzalanan franchising sözleşmesiyle başlattı.
 
Özel bir lokasyonda bulunan tesisle ilgili bilgi veren Amara İsland Bodrum Genel Müdürü Deniz Taş, “540 odalı tesisimizde 1300 yatak bulunacak. Amara markası, özellikle Antalya bölgesinde vermiş olduğu kaliteli hizmetle resort otelciliği konusunda tecrübeli ve deneyim sahibi bir grup olduğu için kendimizi çok şanslı görmekteyiz. Ayrıca Tez Tour ile olan organik bağın, Bodrum Yarımadası’na BDT topluluğundan gelen müşteri sayısında ciddi bir artış getireceğini öngörmekteyiz. Buna paralel olarak Bodrum’da kan kaybeden Alman pazarınında çok yakında Bodrum’a geri döneceğini düşünüyoruz” dedi.



İLK ÖRNEK OLACAK

Amara Otel Grubu Genel Direktörü Korhan Alşan ise şunları söyledi;
“Amara Otel Grubu’nun stratejik büyüme hedefleri doğrultusunda sağlam işbirlikleri temelinde kurgulanmış olan franchising modeli kapsamındaki ilk örneği olacak Amara İsland Bodrum tesisi, bizi her bakımdan oldukça heyecanlandırmaktadır. Bu tesisin özellikle son yıllarda popülaritesi hızla artmakta olan Bodrum destinasyonunda önemli bir adım olacağını düşünüyoruz. Bu işbirliğini son derece önemsemekteyiz. Tesiste, mevcut Amara otellerinde bulunan tüm hizmet ve konsept detayları üzerinde titizlikle çalışmalarımız devam etmektedir. Ayrıca henüz imzaladığımız bu anlaşmaya rağmen tüm pazarlardan Amara markasının pazardaki satış gücünü, aldığımız ilk verilerden memnuniyetle izlemekteyiz.”

“Amara İsland Bodrum tesisinin işletmeciliğini yine Çankırı Grup’a bağlı olan ve aynı zamanda La Blanche Otel’in de işletmeciliğini yürüten Ece Yapı Otelcilik Anonim Şirketi üstlenecektir’
 



Bu Haber 31.01.2014 - 16:29:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Zenginer 05.02.2014 - 09:15

    Sn. Korhan ALŞAN Pozitif enerjisini gruba yansıtmaya başlamış, başarılı operasyonlarının artarak devamını diliyoruz.

  • Turizm Gündem 01.02.2014 - 02:30

    Korhan Alşanın Amara Grubuna dönmüş olmasının şimdiden gruba kattığı olumlu ivmeyi takdirle karşılıyorum.Eski yönetimden kalma tutarsız ve piyasa dinamiklerini göz ardı eden anlayıştan kurtulan grubun çok daha güzel projelere imza atacağı inancındayız.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.