Almanya'nın en güvenilir turizm şirketleri belli oldu 

Almanya'nın en güvenilir turizm şirketleri belli oldu 
Alman pazar araştırma enstitüsü Service Value ülkenin en güvenilir şirketlerini belirlemek amacıyla bir araştırma yaptı.

Turizm Güncel – Dış Haberler

Almanya'da 116 farklı sektörde faaliyet gösteren 1.809 şirketi kapsayan 545 bin kişlik araştırma, turizm sektörünün en güvenilir şirketlerinin de belirlenmesini sağladı. Puanlama hem sektörler hem de şirketler bazında yapıldı.  

Hava yolu sektörü ayağında liderlik Lufthansa'da, Yine aynı gruba bağlı Swiss'in ikinci sırada yer aldığı sıralama  Eurowings, Condor and Easyjet olarak devam ediyor. Havacılık sektörünün güven puanı ise 63,8.

Araba kirlama sektörünün ortalama puanı 64,2 olurken en güvenilir şirket Buchbinder oldu. Onu Europcar, Sixt ve Hertz takip ediyor. 

Ülkenin en güvenilir orta segment oteli faaliyet gösteren H-Hotels olurken onu Holiday Inn, Intercity ve Best Western markaları takip ediyor. Konaklama sektörünün güven puanı ise 68,7

Üst segment otelcilikte ise ipi Kempinski göğüsledi. Steigenberger ve Maritim'in ikinci ve üçüncü olduğu listede, üst segment otellerin güven puanı 65,5 oldu. 

Kruvaziyerde en güvenilir şirket Aida oldu. Onu TUI Cruises ve MSC Cruises takip ederken, kruvaziyer sektörünün puanı 55,3 oldu. 

Ülkenin en güvenilir tur operatörleri listesinin tepesinde TUI bulunuyor. Onu Schauinsland-Reisen ve Alltours takip ediyor. Ayrıca ADAC Reisen, L'tur, Dertour ve FTI da güvenilir şirketler olarak öne çıkıyor. Tur operatörlerinin genel olarak güven puanı ise 63,3

Almanya'nın en güvenilir seyahat acenteleri DER Reisebüro, TUI Travel Center, Lufthansa City Center, Alltours Travel Center ve Galeria Travel olarak sıralanırken, bu iş kolunun güven puanının 60,4 olduğu görülüyor. 

Buna karşın, online seyahat acentelerine duyulan güvenin 52,3 olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Bu alanda en güvenilir şirketler ise Ltur.com, Urlaub.check24.de, Ab-ins-blaue.de ve Weg.de olarak sıralanıyor.


Bu Haber 29.09.2023 - 09:38:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.