Almanya sanatçılara da vize vermiyor

Almanya sanatçılara da vize vermiyor

Almanya'dan iki kez vize reddi aldığını söyleyen Volkan Konak ‘Yazıklar olsun’ diyerek duruma tepki gösterdi.


Ünlü sanatçı Volkan Konak, mayıs ayında vereceği konser için Almanya’ya vize başvurusunda bulunduğunu fakat iki kez reddedildiklerini açıkladı.

Turizm Güncel’e konuşan bazı seyahat acentelerinin başta Almanya, İspanya ve İtalya olmak üzere birçok Avrupa ülkesinin Türkiye’deki vize süreçlerini durdurduğu veya ertelediği açıklamalarının ardından konuya ilişkin duyuru yapan Almanya Başkonsolosluğu vize merkezlerinde yoğunluk yaşandığını ve vize işlemlerinin devam ettiğini ifade etmişti.

Volkan Konak ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sevgili dostlar; Dünyanın her yerinde konser veren bizler, Türkiye’ye giriş yapan, sayısı belli olmayan ne olduğu belirsiz kişilere vatandaşlık verildiğinden, artık Avrupa’ya bile vize alamıyoruz ve Almanya’dan iki kez vize için ret aldık, dolayısıyla mayıs ayı Almanya konserimizi iptal ettik. Dinleyicilerimizden özür diliyoruz. Ne diyeyim yazıklar olsun…” açıklamasında bulundu.



Bu Haber 27.05.2023 - 15:07:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Bülent Aras 27.05.2023 - 07:25

    PKK. Veya ypd kimliği tasisaydiniz veya bunlara uyey olduğum için arandigina dair belge sunsaydiniz anında kabul görüp oturum bile verirlerdi.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.