Alman seyahat devi, Türkiye’de hangi oteli almaya hazırlanıyor?

Alman seyahat devi, Türkiye’de hangi oteli almaya hazırlanıyor?

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferişt Şahenk’in Marmaris’te bulunan otelini Avrupa’nın en büyük seyahat grubu TUI’ye satacağı iddia edildi.


İspanya’daki otelini 210 milyon euroya Villa Magna'yı Meksikalı RLH Properties'e  Miami'de Tommy Hilfiger ile ortak olduğu Raleigh Hotel'i ise 103 milyon dolara Serdar Bilgili ve ortağına satan Ferit Şahenk’in, Marmaris’teki Grand Azur Otelini ise TUI Travel’ın Türkiye’deki otelcilik şirketi TT Hotels Turkey Otel Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş’ye satacağı ileri sürüldü.

Dünya gazetesinden Kerim Ülker’in haberine göre, Şahenk'in sahibi olduğu D-Resort Grand Azur Oteli'ni dünyanın en büyük turizm şirketlerinden TUI alıyor. İki taraf anlaşırsa, Marmaris'teki oteli, TUI'ye bağlı TT Hotels Turkey Otel Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş devralacak. . TT Hotels, Türkiye'yi yakından tanıyan bir şirket. Şirketin portföyünde. Sorgun'daki Pagasos World Hotel, TUI Family Pscha Bay Hotel, TUI Fun & Sun Club Belek Hotel, TUI Day&Night Connected Club Hydros Hotel, TUI Magic Life Waterworld Hotel, Pegaos Club Hotel gibi 14 oteli var.



Bu Haber 21.02.2019 - 15:53:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.