İngiliz güzellik kraliçesi YDA Dalaman'ın tanıtım yüzü oldu

İngiliz güzellik kraliçesi YDA Dalaman'ın tanıtım yüzü oldu

İngiltere'nin 2018 güzellik kraliçesi 19 yaşındaki Alisha Cowie, YDA Dalaman'ın tanıtım yüzü oldu.


İngiltere'de 2018 yılında Newcastle'ı temsilen İngiltere güzellik kraliçesi seçilen ve halen tacı elinde bulunduran 19 yaşındaki Alisha Cowie, “Türkiye gerçekten bir cennet. Hayran kaldım. Tekrar geleceğim” dedi.

Güzellik Kraliçesi düzenlenen tanıtım organizasyonu kapsamında 4 gün boyunca Muğla’nın önemli turizm merkezlerinde çeşitli aktivitelere katıldı.

“Türkiye Bir Cennet”

İngiltere Güzellik Kraliçesi Alisha’nın Muğla-Dalaman bölgesi tanıtım organizasyonunu tamamlamasının ardından YDA Dalaman Havalimanı'ndan İngiltere'ye hareket etti.

Cowie'nin Dalaman bölgesi ve Türkiye ile ilgili değerlendirmeleri şöyle:

"Türkiye gerçekten bir cennet hayran kaldım tekrar geleceğim. YDA Dalaman Havalimanı'na bu organizasyonu sağladığı için çok teşekkür ederim. Gideceğim tüm ülkelerde, bütün etkinliklerde, tüm platformlarda gördüğüm güzellikleri ve Türk halkının ne kadar misafirperver olduğunu anlatacağım. Türkiye’nin güvenli bir ülke olduğunu ve Türk halkından gördüğüm konukseverliği ifade etmek istiyorum."

Güvenç: İngiltere'de derin etki yaratacak

YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç ise, "Muğla- Dalaman’da 2018 İngiltere Güzellik Kraliçesi Alisha'yı ağırlıyoruz. Bu ağırlamanın bir parçası olarak bölgemizin doğal güzelliklerini en iyi yansıtan Dalyan Deltası'nın yüksekten manzarasını içeren tepenin üzerinden çekimler yapıldı. 2000 yıllık bir tarihi birikimi ve doğal güzellikleri yansıtıyor. Bölgemiz Türkiye'mizin en güzel yerlerinden birisi. Güzellik kraliçesi bu güzelliklere ve yöremize hayran kaldı. Demek ki Türkiye'mizin daha buna benzer gizli kalmış birçok güzelliklerinin tanıtımına ihtiyacı var. Tahmin ediyorum güzellik kraliçesinin dünyanın en güzel yerinde yapmış olduğu yapmış olduğu bu röportaj, vermiş olduğu fotoğraflar İngiltere'de gerçekten derin etki yaratacak. Bu anlamda dünyanın en güzel yerinde İngiltere'nin en güzel kızını ağırlamış oluyoruz. Güzellikler birbirini çekiyor. Bölgemizin güzelliklerini tanıtmak için daha çok çaba sarfetmeliyiz. Kraliçe bir daha geleceğini söyledi etkili ve kalıcı bir tanıtım olacak." dedi.



Bu Haber 21.05.2019 - 10:18:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.