Sheraton Ankara ve Lugal Luxury Collection'a yeni genel müdür

Sheraton Ankara ve Lugal Luxury Collection'a yeni genel müdür
Global konaklama zinciri Marriott International markalarıyla Ankara'da hizmet veren Lugal, A Luxury Collection Hotel ve Sheraton Ankara Hotel & Convention Center'ın genel müdürü Ali Sarı oldu.

Turizm sektöründe 25 yıllık uluslararası deneyime sahip Ali Sarı, Lugal, A Luxury Collection Hotel ve Sheraton Ankara Hotel & Convention Center'ın genel müdürü oldu.

İç mimarlık ve restorasyon’ bölümünden mezun olan Ali Sarı, New York Üniversitesi’nde ‘konaklama yönetimi’, Delaware Üniversitesi’nde ‘yöneticilik & liderlik’ eğitimlerinin yanı sıra Bilgi Üniversitesi’nde aldığı MBA ve Cornell Üniversitesi'nde liderlik ve yetenek yönetimi programlarına katıldı.

Çalışma hayatına Çırağan Palace Kempinski Hotel'de başlayan Sarı, Renaissance Philadelphia Hotel, Sheraton Newark Airport Hotel ve W Hotel New York'ta uzun süre görev yaptı. 2010 yılında Türkiye’ye Sarı, aldığı gelirler ve operasyon direktörlüğü görevlerinden sonra sırasıyla Courtyard by Marriott Istanbul Airport Hotel ve Renaissance İzmir Hotel genel müdürlüğü görevlerinde bulundu.



Bu Haber 14.10.2019 - 14:42:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.