Eski Öger çalışanı Antalya merkezli acenteye transfer oldu

Eski Öger çalışanı Antalya merkezli acenteye transfer oldu

Alman seyahat pazarının tanınan ismi Ali Doğan, MC Touristic Services bünyesine katıldı.


Geçtiğimiz ay Antalya merkezli olarak faaliyetine başlayan MC Touristic Services, turizmci Ali Doğan’ı kadrosuna kattı.

Avrupa pazarından sorumlu olacak

MC Touristic Services bünyesinde yönetim kurulu üyesi ve iş geliştirme direktörlüğü görevlerini üstlenen Ali Doğan, şirketin Avrupa pazarındaki satış-pazarlama ve tur operatörü ilişkilerinden sorumlu olacak. Online seyahat operatörü hinundweg.de’nin kurucusu olan Ali Doğan, seyahat endüstrisinde tecrübesiyle bilinen bir isim.

''Tecrübemi MC Touristic Services için kullanacağım''

Öncelikli hedeflerinin MC Touristic Services’i Türkiye seyahat pazarının nitelikli “servis sağlayıcı” olarak konumlandırmak olduğunu belirten Ali Doğan, ardından farklı destinasyonlara yöneleceklerini söyledi.

Dijital teknoloji alanında sektörü birçok yenilikle tanıştıracaklarını açıklayan Ali Doğan, bu alandaki tecrübesini ve Avrupa pazarında sahip olduğu “network”ü MC Touristic Services bünyesinde değerlendirme imkanı bulmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Uğur Ekener: Kadromuzun tecrübesi fark yaratacak

Ali Doğan’ın saflarına katılmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren MC Touristic Services’in Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Uğur Ekener ise, “Online turizm sektörü, her anlamda öncü, yaratıcı ve dinamik olmayı gerektiriyor. Bu bilinçle rakiplerimizden birkaç adım önde olabilmek için projeler üretip, en yeni teknolojileri kullanacağız. Ali Doğan’ın da katılımıyla ekibimizin sahip olduğu bilgi ve tecrübenin sektörde fark yaratacağına inanıyoruz” diye konuştu.

VÖ Travel'da da bir yıl çalıştı

Profesyonel iş yaşamına 1987 yılında Bodrum’da Ulusoy Turizm bünyesinde başlayan Ali Doğan, Almanya’da çok sayıda seyahat acentesinin kuruculuğunu ve yöneticiliğini yaptı. Ali Doğan, Vural Öger’in 2013 yılında kurduğu V.Ö. Travel’da da bir yıla yakın bir süre görev aldı.



Bu Haber 29.05.2019 - 13:06:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.