Alanya - Marmaris arasında turiste tecavüz polemiği

Alanya - Marmaris arasında turiste tecavüz polemiği
Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Norveçli turiste tecavüz için "Marmaris'te bin katı var" dedi, iki ilçe kapıştı. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da "Üzücü ve gereksiz bir tartışmanın içine girmek istemiyorum. Bu tür makamlarda oturanların daha dikkatli ve sözün nereye gittiğini bilerek konuşmasında yarar var" diye yanıt verdi


Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Sipahioğlu ile polemiğe girmek istemediğini belirtirken, "Üzücü ve gereksiz bir tartışmanın içine girmek istemiyorum. Bu tür makamlarda oturanların daha dikkatli ve sözün nereye gittiğini bilerek konuşmasında yarar var. Turizm bir bütündür ve kollektif çalışmayı gerektirir. Söylenen sözlerin rencide edecek dereceye ulaşması ülkemiz turizmine zarar verir" dedi.

İLHAN AÇIKGÖZ: BAŞKANIN BAŞINA SICAK VURMUŞ!

Güney Ege Otelciler Birliği (GETOB) Başkanı İlhan Açıkgöz de, Sipahioğlu'nun açıklamalarını talihsizlik olarak değerlendirirken, "Başkanın başına sıcak vurmuş olabilir. Alanya veya Marmaris, ne fark eder? Sonuçta Türk turizmi yara alıyor bu tür açıklamalardan. Milyonlarla ifade edilen bir insan sirkülasyonunun olduğu bir yerde bu tür münferit olaylar hep olmuştur. Sayın başkanın bu talihsiz açıklaması ve bölge adı vermesi ne Alanya'ya, ne de Türk turizmine bir şey kazandırmaz" dedi. (Habertürk)


Bu Haber 06.08.2012 - 09:59:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Cahit SARIBEY 06.08.2012 - 11:31

    Okuduklarımız doğruysa Sayın Belediye Başkanı SİPAHİOĞLUnu güneş çarpmış olmalı. Kaş yaparken göz çıkartmaya benziyor yaptığı. Kimse eteğindeki pisliği başkasının üzerine sürterek kıyafetini temizleyemez. Kimse izin vermez böyle bir şeye. Yerel yöneticilerin eksiğimiz nedir, yanlışımız nedir, yapılması gerekenler nelerdir, nasıl daha iyiye güzele ulaşabiliriz gibi konulara kafa yoracağına, bana kaka bulaştı, ama siz bana bakmayın şurası şöyle, burası böyle demek kadar manasız bir demeç olabilir mi? Sayın SİPAHİOĞLU Belediye başkanlığı görevini de böyle yapıyorsa vay güzel Alanyamın haline. Unutmayınız ki kimse bu ülkenin itibarını ayaklar altına alamaz. Alanyada yaşanan bu sıkıntıyı talihsiz ve münferit bir olay olarak yorumlayıp üstünü kapatmaya çalışmak yerine diğer destinasyonlarda bin katı bu oluyor demek sayın SİPAHİOĞLUnun haddine mi düşmüş. Gitsin Alanya Kaymakamı Sayın Hulusi DOĞANdan ve Antalya Valisi Sayın Dr.Ahmet ALTIPARMAKtan basına demeç verme incelikleriyle ilgili ders alsın. Öğrenmenin yaşı yok. Sayın SİPAHİOĞLUnun Marmarise,Sideyeve Türkiyeye koskocaman özür borcu var.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.