Ahmet Haluk Dursun son yolculuğuna uğurlandı

Ahmet Haluk Dursun son yolculuğuna uğurlandı

Van’ın Erciş ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Haluk Dursun, son yolculuğuna uğurlandı.


Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ahmet Haluk Dursun için önce Galatasaray Lisesi’inde tören düzenlendi sonra Sultanahmet Camii’nde cenaze namazı kılındı.

E1F87F9A-7AC8-4AB4-8A53-9AFAF070429D

Dursun’un cenaze törenine, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve çok sayıda turizmci katıldı.

Ahmet Haluk Dursun

Törene ayrıca Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz de çelenk gönderdi.

Ahmet_Haluk_Dursun

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in kıldırdığı cenaze namazı sonrası Ahmet Haluk Dursun’un naaşı  toprağa verilmek üzere memleketi Hereke’ye gönderildi.

Ahmet_Haluk_Dursun



Bu Haber 20.08.2019 - 20:47:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.