Accor’un lüks markası MGallery 35 milyon dolar yatırımla Bodrum’da

Accor’un lüks markası MGallery 35 milyon dolar yatırımla Bodrum’da
Accor Grubu’nun premium otel markalarından Mgallery, Delta Yatırım Holding’in iştiraki İnci Turizm’in yatırımıyla Bodrum’a geldi.

Delta Holding 35 milyon dolar yatırımla M Galery markasını Bodrum’a getirdi. 1 Temmuz’da kapılarını açacak olan MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak’ın tanıtım toplantısına İnci Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Murat Delibalta, Swissotel The Bosphorus Genel Müdürü ve Accor’un Türkiye ve Azerbaycan’daki lüks markalarından sorumlu başkan yardımcısı Uğur Talayhan ve şirketin Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan operasyonlarından sorumlu başkan yardımcısı Orkun Petekçi katıldı.

2023'te 71 otele ulaşacak

Katılımcıların verdiği bilgiye göre Accor M Galery markasıyla Türkiye’deki üçüncü otelini açıyor. Diğer iki yatırım ise istanbul’da bulunuyor. Şirket, 2023 yılına kadar Türkiye’de 15 yeni otel açmayı planlıyor. Böylelikle Accor 2023 yılında Türkiye’de 71 otele ve 14 bin odaya ulaşacak.Türkiye’de 13 markayla faaliyet gösteren şirket, life style markasını yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Hedef yüzde 60 doluluk 400 dolar oda fiyatı

Otelin yatırımcısı İnci Turizm’in yönetim kurulu başkanı Murat Delibalta, söz konusu yatıırmı açmak için 2016 yılından bu yana çalıştıklarını söyledi. 102 odalı lüks tesisin, arsa bedeli dahil, 35 milyon dolara mal olduğunu kaydeden Delibalta, ilk yıl için otelde yüzde 60 doluluk beklediklerini, ortalam oda fiyatının ise 400 dolar civarında olmasını hedeflediklerini kaydetti.

MGalery Bodrum Hotel

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak, Bodrum yarımadasının kuzeybatısında, Bodrum’un en popüler destinasyonlarından biri olan Yalıkavak’ta, beldenin en küçük ve sakin koyu olan bir bölgede 13 dönümlük denize sıfır bir alana kuruldu. MGallery TheBodrum Hotel Yalıkavak, dünyaca ünlü markalar, restoranlar ve gece kulüpleri ile Bodrum’un kalbi olan Yalıkavak Marina’ya yalnızca birkaç dakika mesafede yer alıyor. 35’i süit olmak üzere 102 odası bulunan otelde, özel kum plaj, sonsuzluk havuzu, spor tutkunları için tam donanımlı bir spor salonu, kapalı havuz ve Spa bulunuyor.



Bu Haber 17.06.2021 - 12:53:40 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.