Accor otellerinin personelini ODDO giydirecek

Accor otellerinin personelini ODDO giydirecek

Birçok otele personel üniforması sağlayan ODDO, otel zinciri Accor ile anlaştı.


Dünyaca ünlü birçok otel zincirine personel üniforması sağlayan ODDO, şimdi de dünyanın en büyük otel zincirlerinden Accor ile el sıkıştı.

ODDO, yüksek kumaş teknolojisi, moda standartlarını zorlayan bir tasarım hizmeti, zengin malzeme-renk kartelası ve yıllık 4 milyon parça üretim kapasitesiyle çok geniş bir yelpazede seçenekler sunuyor.

Bugüne kadar; Rixos Kazakistan, Rixos Dubai, Rixos Mısır, Rixos Türkiye, Regnum, Arcanus Sorgun, Ramada, Wyndham, Emar Group Adress Dubai, Adress Mısır,  Ted Okulları, Doğa, Okyanus, Sanko, Darüşşafaka Okulları, Loomis Security, Securitas, Coral, Oti Holding, IC Hotels, Gloria Hotels, Garanti, Total Energies, Hekteş Grup, Skytanking, Ovenon gibi birçok değerin kurumsal kimliğinin en özel parçalarını tamamlayan ODDO, küresel bir pazar lideri olan ACCOR Grubu ile anlaştı.

ACCOR, küresel bir otel operatörü ve franchise vericisi olmasının yanı sıra Avrupa, Latin Amerika, Orta Doğu, Afrika ve Asya Pasifik’te doğrudan yönetim sözleşmesi kapsamında yaklaşık 4 bin otel ve franchise sözleşmesi kapsamında ek 2 bin 490 otel işleten yapı 40’tan fazla otel markasıyla küresel bir ev sahibi.

ODDO Tekstil’den yapılan açıklamada: “Her biri sektöründe benzersiz özellikleriyle değerini ispat etmiş markaların, çalışan hanımefendi ve beyefendilerini giydirmek ve bu yükselişi daima performansımızın gözlenmesi sonucu sağlamak bizim için büyük mutluluk. Daha yeni sektörler, yeni hanımefendiler ve beyefendiler ve yeni ‘iş sahneleri’ için ‘Perde!’ diyebilmek umudu ve inancıyla başarımızda ortak olan tüm marka şahidi paydaşlarımıza ve çalışanlarımıza teşekkürler” ifadelerine yer verildi.

 



Bu Haber 16.10.2023 - 10:21:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.